İzmir Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İzmir / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSağlık hizmetleri alanında çalışan firmamızda 'Satış Yöneticisi' aranmaktadır.  Bölgesindeki satış , karlılık ve ciro hedeflerinin gerçekleştirilmesi amacıyla sorumlu olduğu bölgenin  pazar payının ve  sayısal dağılımının gerçekleştirilmesini sağlamak.  Aynı ..

İş TanımıTürkiye’deki ilk ve tek ada oteli olma özelliğini koruyan Kalem Adası Oliviera Resort, ayrılmaz bir parçası olan turkuaz denizini, sıcacık güneşini, geceleri adayı aydınlatan yıldızlı gökyüzünü, rengarenk çiçeklerini ve Ege’ye farklılık katan bitki örtüsü..

İş TanımıKALEM ADASI FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR! GİZLİ CENNET: KALEM ADASI 2015 yılında yepyeni yüzü ve dekorasyonuyla misafirlerini ağırlamaya devam edecek olan Kalem Adası Oliviera Resort; denizi, doğası ve atmosferiyle Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini..

İş TanımıTürkiye’nin ilk ve tek özel ada otelinde A+ misafir portföyüne sahip, özenle ve ince detaylar düşünülerek; kişiye özel tatil yaklaşımıyla çalışan otelimize takım arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler*2016 YILI YENİ SEZ..

İş Tanımı - 23 yıldır medya sektörü ağırlıklı  faaliyet gösteren grup şirketimizin;  - Kargo ve Lojistik sektöründeki ulusal yapılanmasında    görevlendirilmek üzere satış temsilcileri aranmaktadır.Aranan NiteliklerSatış alanınd..

İş Tanımıİstanbul’da yerleşik Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra 13 Şubesi ile yaygın bir satış ağına sahip olan Şirketimizin, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Çanakkale şubelerinde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz.   -       Şubel..

İş TanımıPROJE YÖNETİCİSİ GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Gıda Teknolojisi ve/veya Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, Gıda projeleri alanında en az 3 yıl deneyimli, Maliyet hesaplama konusuna yatkın, M..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Yeni açılacak TORBALI KİPA GARAJ FLO Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Yeni açılacak SÖKE PRİENE GARAJ  FLO Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI..

İzmir / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş. AYDIN SÖKE'de yeni açılacak SÖKE PRİENE GARAJ F..