İzmir Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıÜretici firmanın satış teşkilatında bölge bazında   Toptan satışlarını yönetmek , Turizm sektörü –Zincir Mağazalar– Turistik tesisler vb gibi kurumsal  halı satış noktalarını tesbit etmek,satış bazında ilişkileri yönetmek ve satış..

İş TanımıLojistik sektöründe faaliyette bulunan danışmanlığını yapmış olduğumuz firmanın Ege bölge Satış teşkilatında Sorumlu olarak görev almak -Mevcut  rutin işleri yönetmek ve organize etmek -Şirket Satış politikal..

İş TanımıFirmamızın Merkez Bürosunda Ofis Yöneticiliği ve Açılacak Olan Yeni  Şubelerinde -Şube Sorumlusu İşletmeci- olarak yer alacak İnsan Kaynakları İşletme,Yönetim Organizasyon ve Danışmanlık Konularında Yetkin Orta Düzey Yöneticiler.Aranan Nitelikler..

İş Tanımı• Kendisine bağlı satış ekibinin yönetilmesi,• Ekip performansının hedeflerine ulaşması için gereken yönlendirme ve desteğin verilmesi,• Kendisine bağlı satış ekibi ile koordineli çalışarak sahada aktif görev alacak,• Ekipte göre..

İş TanımıMNG Kargo’nun İzmir, Manisa illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabilecek, müşteri b..

İş Tanımıİzmir birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentile..

İş Tanımı Ekibi ile birlikte saha satışına destek verecek, Sorumlu olduğu ekibinin bireysel emeklilik ve hayat sigortası saha satış hedeflerini gerçekleştirecek, Şirket politika ve stratejilerini finansal dan..

İzmir / Tümü TAB GIDA

İş TanımıBaşta insan ve ürün olmak üzere tüm kaynakları, müşteriye en iyi hizmeti sunmak için bir arada kullanacağınız bir iş... Müşteri odaklı çalışma tarzı, hırsı ve motive edici lider kişiliğiyle ekibine örnek olabilecek bir Yöneticilik pozisyonu. Unutmayın ki,..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Kurumsal Endüstriyel Entegre Otomotiv firmasının Türkiye Genelinde ilanda belirlenen lokasyonlarda; bayi satış ekibinin yönetilmesi,yönlendirilmesi, stratejik karar alma süreçlerinde rol almak üzere satış müdürleri arayışımız bulunma..

Aranan Nitelikler Üniversitelerin işletme veya  pazarlama bölümlerinden  mezun, Otomotiv sektöründe perakende satış ve personel yönetimi alanlarında toplam en az 15 yıllık iş tecrübesine sahip(BMW, Volkswagen, Ford, Fiat,Huyundai, gibi yetkili satıcılarında minimu..