İzmir Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

Aranan NiteliklerSektörünün ilk ve öncü kurumu olan Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Genel Müdürlük ve İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana Şubeleri'nde görevlendirmek üzere;  Üniversite mezunu, İşkur'a kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosu kapsamında..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde İzmir'de hizmet veren BORNOVA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere;    Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Okul Öncesi Eğiti..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'nin gözetim ve desteğinde İZMİR / TORBALI' da hizmet veren TORBALI KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Üniversitelerin Okul Öncesi Eğitim Bölümler..

İzmir / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz projelerde dönemsel olarak tam/yarılı çalışacakAranan Nitelikler* Bay / Bayan, * 4 yıllık Üniversite mezunu, * 30-45 yaşları arasında, * Tercihen iyi derecede İngilizce bilen, * Özellikle..

İş Tanımı Restoranların iş saatleri içinde, verilen servisin yönetilmesi ve denetlenmesi, Misafirlerle kişisel olarak tek tek ilgilenilmesi, servisle ilgili olarak şikayetleri ve önerilerin takip edilmesi, Gı..

İzmir / Tümü Beck & Pollitzer

İş TanımıAvrupa’nın önde gelen mühendislik hizmetleri ve tedarikçisi olan Beck & Pollitzer Mühendislik’in Türkiye şubesi olarak kurulum ve taşıma konusunda hizmet veren firmamıza Proje Mühendisi aranmaktadır.Aranan Nitelikler ..

İzmir / Tümü GEMSAN A.Ş

İş Tanımıİzmir Aliağa Şantiyemizde görevlendirilecek adaylar aranmaktadır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Makina Mühendisliği bölümünden mezun, - İyi derecede İngilizce bilen, - MS Office programlarına hakim...

İzmir / Tümü GEMSAN A.Ş

İş TanımıGEMSAN is looking for a Level II RT Inspector to join their team. The NDT Level II RT Inspector will perform RT, MT, PT quality inspections supporting oil and gas sectors.Aranan NiteliklerKnowledge and Skills Required for the NDT Level..

İş TanımıGAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI! Dünyanın ilk gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker, 1906 yılında San Francisco’da Colbert Coldwell ve Arthur Banker ortaklığında kuruldu. Geride kalan 110 yıllık tarihinde konut, lüks konut ve ticari gay..

İş TanımıEge & Batı Akdeniz Bölge Satış Müdürlüğü organizasyonu içinde; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Hızlı tüketim sektöründe (Tercihen Gıda & İçecek) bayi satış yönetiminde en az 2 yıl deneyimli (Ege Bölgesi) Muğla ve ..