İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İzmir / Buca Ünsan Otomotiv

Firmamız buca otokentte ikinci el otomobil satışı yapmaktadır. Gelen telefonlara bakabilecek, müşteri karşılayıp araçların bilgilerini aktarabilecek, taşıt kredisi başvurularını yapabilecek personel arıyoruz. Uzun dönem çalışabilecek öğrenimini tamamlamış veya uzatmayı düşünmeyen. Deney..

İŞ TANIMI: Mevcut müşterilerin aranarak Türk Telekom İnternet ürün ve hizmetlerinin satışını gerçekleştirmek. GENEL NİTELİKLER: • En az Lise mezunu, tercihen Lisans mezunu, • 18-32 yaş aralığında, • Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinlikler..

İzmir / Konak Ac Kuzen Gıda San. Tic.

* Tercihen en az lise mezunu * Gıda sektöründe kariyer hedefleyen * Prezentabl, insan ilişkilerinde başarılı,ekip çalışmasına yatkın,başarı odaklı * İletişim becerileri güçlü * Diksiyonu düzgün,dış görünüşüne önem veren * B sınıfı ehliyet sahibi olan aktif araç kullanab..

İzmir / Konak Eray Teknoloji A. Ş

Sektörde 30'uncu yılına giren ve YAZAR KASA, TERAZİ, MİKRO VE BOYLAM YAZILIM, BARKOD VE RESTORAN OTOMASYONLARI ürünlerinin hem satış hem de teknik servisliğini yaparak tanınmış olan şirketimize; Ankara, İstanbul ve İzmir bölgelerinde görevlendirmek üzere; aşağıdaki vasıflara sahip SATIŞ ELEMANLARI a..

İzmir / Konak İleka Ltd Ştı

İzmir, Aydın, Manisa, Denizli illerinde çalıştırılmak üzere En az lise, tercihen üniversite mezunu, Aktif satış konusunda deneyimli, Sahada çalışmayı seven Kariyerinde satış alanında ilerlemek isteyen, İkna kabiliyeti yüksek, Sattıkça daha çok kazandıran e..

İzmir / Balçova Durupa Endüstriyel Temizlik

ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK VE SARF MALZEME SATIŞINDA DENEYİMLİ ÖZELLİKLE OTEL RESTAURANT CAFE VB.VOLÜMÜ YÜKSEK NOKTALARLA DAHA ÖNCE ÇALIŞMA YAPMIŞ VEYA YAPABİLECEK OLAN ÖZGÜVENİ YÜKSEK,KENDİNİ YETİŞTİRMİŞ SATIŞ TEMSİLCİSİ ALIMI YAPILACAKTIR. maaş+prim+yemek+sosyal haklar..

İzmir / Bornova Erdoğdu Demir Çelik A. Ş

İnşaat Demir'i satış ve pazarlamasında görevlendirilecek satış temsilcisi alınacaktır . Asgari ücret + SGK + yemek + otomobil + prim..

İzmir / Bayraklı Domino Bina ve Tesis Yönetimi

Hizmet Sektöründeki firmamıza, Ehliyetli ve Aktif olarak araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, Prezantabl, İş Geliştirme Deneyimli, Pazarlama Yöneticisi aranmaktadır...

İzmir / Konak Mavi Işık Plus

Firmamız 8 yıldır Türkiye genelinde Ankara Antalya Kayseri İzmir ve Konya illerinde estetik ve güzellik sektöründe hizmet veren Türkiye nin bu anlamda kurumsal kalite ve hizmet standartlarını oluşturmuş Poliklinik ve güzellik merkezleri ile mavi ışık markası altında hizmet veren marka ağına sahip bi..