İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Tümü Makrosis

Büyüyen bir takımın önemli bir parçası olmak ve bu heyecana ortak olup kazanmak için; * İzmir, Eskişehir, Ankara, İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden * En az Lise mezunu * B sınıfı sürücü belgesine sahip, aktif olarak şehir içinde araba kullanabilen,..

İzmir / Konak Firma Adı Gizli

*İŞ TANIMI Haşere İlaçlama ve kimya firmamızın bünyesinde; İlaçlama noktaları ve zemin kaydırmazlığı satışı üzerine, sahada görev alacak aktif satış temsilcisi aranmaktadır. *ARANAN NİTELİKLER -İkna Kabiliyeti Yüksek, -Diksiyonuna ve Dış Görünüşüne Özen Gösteren, -En Az..

İzmir / Konak İzmir Ticaret

Firmamız bünyesinde çalışacak diksiyonunuz düzgün temsil yeteneği olan satış temsilcileri alınacaktır..

İzmir / Konak Global Partner

Firmamıza satış konusunda tecrübeli, ikna kabiliyeti yüksek takım arkadaşları arıyoruz. Maaş+Prim+Sgk sistemi ile çalışılacak olup mesai saatlerimiz 09:00 - 18:00 ve CUMARTESİ -PAZAR TATİLDİR...

İzmir / Konak Alper Çocuk Giyim Abiye

Mağazamızda çocuk abiye takım elbise konusunda deneyimli çalışma arkadaşları arıyoruz...

Bağlı çalışacağı Satış Müdürü koordinasyonunda; Sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler ve aktiviteler yaparak satış potansiyeli oluşturmaya yönelik yeni fırsatlar geliştirmek, Güvenlik Sistemleri konusunda gerekli bilgiye sahip ( Elektrik, Elektronik , CCTV , Network , Ip ) ..

İzmir / Bornova HALKA GRUP

Bünyemizde Hizmet Verdiğimiz firmamıza EGE BÖLGESİ zincir mağazaları ile ilgilenecek BAY SATIŞ TEMSİLCİSİ aramaktayız. Aranan özellikler; Askerliğini yapmış 25-35 yaş arasında Daha önce ekip yönetmiş, özellikle Ulusal Zincir Mağaza yönetiminde deneyimli..

İzmir / Konak Firma Adı Gizli

-İş Tanımı Haşere İlaçlama ve kimya firmamızın bünyesinde; İlaçlama noktaları ve zemin kaydırmazlığı satışı üzerine, sahada görev alacak aktif satış temsilcisi aranmaktadır. -Aranan Nitelikler .İkna Kabiliyeti Yüksek, .Diksiyonuna ve Dış Görünüşüne Özen Gösteren, .En Az..

İzmir / Bornova Ada Mühendislik

İzmir şubemizde çalışacak verilen eğitimden sonra aktif sahada sıcak satış yapacak,kombi,radyatör satışı,tesisat uygulama üzerine pazarlama ve satışta bulunacak, İletişimi kuvvetli, ehliyet sahibi, 45 yaşını aşmamış, askerlik görevini tamamlamış seyahat engeli olmayan ,prezentabl satış pazarlama ele..

İzmir / Menderes Damlacan Otelcilik Tur.

İzmir Ahmetbeyli köyünde bulunan doğal yumurta üretim çiftliğimizdeki yumurtalarımızın pazarlamasıyla ilgilenecek bayan eleman aramaktayız. Maaşdan fazla kazanabilirsiniz. Araç bizden pazarlamak sizden . Arayın görüşelim...