İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Konak Reklam Ve Web Hizmetleri

ÇAĞRI MERKEZİNDE GSM İLE FIRMALARA REKLAM PAKETİ SATIŞI ELEMANI ARANIYOR...

İzmir / Konak Sidranet Yazılım A. Ş.

İş Tanımı Sidranet Yazılım A.Ş., Medikal Sektör alanında, yeni nesil ileri teknolojilere dayalı, katma değerli çözümler üretmeye odaklanmış ve alanında 10 yıla yakın tecrübeye sahip bir yazılım firmasıdır. Medikal sektörde faaliyet gösteren firmalar için özel hazırlanmış i..

İzmir / Bornova HALKA GRUP

Bünyemizde Hizmet Verdiğimiz firmamıza EGE BÖLGESİ zincir mağazaları ile ilgilenecek BAY SATIŞ TEMSİLCİSİ aramaktayız. Aranan özellikler; Askerliğini yapmış 25-35 yaş arasında Daha önce ekip yönetmiş, özellikle Ulusal Zincir Mağaza yönetiminde deneyimli..

İzmir / Karşıyaka Gymsoft

* Havuz Araçlarla belirli bölgelere giderek saha satışı yapabilecek. *Müşteri Takibini Satış öncesi ve sonrası düzenli bir şekilde yapabilecek. *Takım çalışmasına yatkın *Seyahat engeli olmayan *Gösterdiği performans üzerine başarılı olan kişiler bölge sorumluluğuna atanacak...

İzmir / Karşıyaka Google Reklam Hizmetleri

Sertifikalı İş ortağı olarak çalışan kurumsal firmamıza Çağrı Merkezi Satış Temsilcileri aranmaktadır. Aranan Nitelikler; Data havuzundaki firmalara telefon aracılığıyla reklam tanıtımı ve satışını yapacak, Firmamızı en iyi şekilde temsil edecek, Çağrı Merkezi ..

TÜRK TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞACAK BAYAN PERSONEL ARANMAKTADIR...

İzmir / Tümü Atlas Dağıtım

* Toplu Tüketim Kanalında faaliyet gösteren firmamız çeşitli Gıda ve Hızlı Tüketim Ürünleri firmalarının bayiliğini yapmaktadır. * Toplu Tüketim ( HORECA, Ev Dışı Tüketim ) pazarında görev yapmak üzere çalışma arkadaşları arıyoruz. * Aday arkadaşımızın ürün ya da pazara y..

İzmir / Konak Mert Bilişim

Çalışanlara ve müşterilerin memnuniyeti vizyonu ile hedeflerine koşan MERT BİLİŞİM ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ satış sektöründe yenilikçi ve kurumsal yaklaşım ile hizmet vermektedir. DOST ENGELLİLER TİYATROSUNUN BİLET SATIŞ bölümünde çalışacak; Deneyimli, deneyimsiz, neşeli, enerjisi yükse..

İzmir / Tümü TUĞBA KURUYEMİŞ

Tamamı kendi imalatımız olan ürünlerimizi (Kuruyemiş, Lokum, Kahve, Draje, Şekerleme, İncir, Baharat vs.) ülkemizin en güzel noktalarında ki butik mağazalarımızla müşterilerimize ulaştırıyoruz... Aydın, Afyon, Samsun, Bursa, Denizli, Muğla, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Uşak, Eskişehir, A..

İzmir / Konak Taylan Spor

Genel nitelikler: Spor ürünleri toptan ve perakende satışı yapan firmamızda Satış Temsilcisi olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları aramaktayız. En az lise mezunu Ekip çalışmasına yatkın, dinamik, güler yüzlü, dış görünümüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, Te..