İzmir Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Satış Temsilcisi
İzmir / Bornova Aksu Petrol

Özkanlar da bulunan ofisimize telefon trafiğini yönetecek , ofis işlerinde yardımcı bayan ofis elemanı ve satış pazarlama bölümünde görevlendirilecek saha çalışması yapabilen , aktif olarak araç kullanabilen bayan satış - pazarlama elemanı alınacaktır. Mesai saatleri Hafta içi 09:00-18:00 olup Haft..

İzmir / Bornova Scd Probiyotik İlaç San.

İnsan sağlığı,Tarım ve Hayvancılık sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda , İnsan sağlığı alanında çalışmak üzere Satış pazarlama konusunda en az 1 yıl deneyimi olan takım arkadaşları aramaktayız. Çalışma saatlerine düzenli bir şekilde uyum sağlayan, disiplinli,pozitip ve güleryüzlü çalı..

YURT DIŞI GÖRÜŞMELERİMİZDE BİZE YARDIMCI OLACAK, OFİS İÇERİSİNDE ÇALIŞACAK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ...

İzmir / Bayraklı Fides Medikal Ltd. Şti.

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE SAĞLIK SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ PAZARLAMA SATIŞ VE KLİNİK DESTEK SERTİFİKASINA SAHİP REFERANS VEREBİLECEK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN SATIŞ PAZARLAMA PERSONELİ ALINACAKTIR..

İzmir / Bayraklı Avkom İletişim Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER Tercihen yüksekokul veya üniversite mezunu, Aktif satışta ya da tele satışta görev alacak, Pazarlama ve müsteri ilişkileri alnında deneyimli, MS OFFICE programlarını iyi düzeyde kullanabilen, Analiz ve planlama kabiliyeti ..

İzmir / Karabağlar Baran Güvenlik

Firmamızın güvenlik paketlerinin satışını yapabilecek deneyimli-deneyimsiz takım arkadaşları arıyoruz. Dış görünüşüne önem veren, güler yüzlü, programlı çalışma prensibine hakim..

İzmir / Konak Ilkım Iletısım

Çağrı merkezimizde çalışacak kendine güvenen ikna kabiliyeti yüksek elemanlar alınacaktır..

İzmir / Karabağlar Cozmomakina Ltd Şti

Üniversite öğrencisi, lise veya MYO mezunu İletişim ve problem çözme becerileri gelişmiş Diksiyonu düzgün Ekip çalışmasına uyumlu Güler yüzlü, enerjik Yoğun çalışma temposuna yatkın, motivasyonu yüksek Sonuç odaklı çalışac..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

İzmir / Bayraklı Olympos Peyzaj

Firmamız bünyesinde doğal taş taş sektöründe yurt içi ve yurt dışı satış yapabilecek,akıcı şekilde Almanca yada İngilizce konuşabilecek seyahat engeli olmayan ,satış mevzuatına hakim diksiyon ve fiziği düzgün akıcı konuşabilen bayan personele ihtiyacımız vardır.İzmir de ikamet etmesi şarttır...