İzmir Şoför İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Şoför
İzmir / Aliağa Demirhan Lojistik

Tır şöför Araçlarımız İzmir Aliağa limanında çalışmaktadır konteynır taşımaktadır 2200 maaş sigorta yemek..

İZMİR/ALİAĞA İLÇESİNDE BULUNAN ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞACAK, AŞAĞIDAKİ NİTELİKLERE SAHİP PERSONEL ALINACAKTIR - Tır - Çekici Ehliyeti Olan ( C ve E sınıfı ehliyetli) - En az 3 yıl aktif olarak Tır-Çekici Şoförlüğü yapmış - SRC2, SRC4 ve SRC5 Sertifikası olan - Aliağa ve Çevr..

İzmir / Menemen Enescem Gıda

Gıda firmamızda çalışmak üzere aşağıda belirtilen kriterlere sahip Servis Şoförü aramaktayız Minimum Ortaöğretim mezunu Menemende ikamet eden Askerlik hizmetini tamamlamış Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek Üretimde çalışacak ve sevkiyat yapabilecek..

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA; E Sınıfı ehliyet sahibi olan, SRC ve psikoteknik belgelerine sahip, Tercihen en az 3 yıl şoförlük tecrübesi olan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, ŞEHİR İÇİ SEVKİYAT ŞOFÖRÜ ALINACAKTIR...

İzmir / Balçova Siltem

Siltem halı yıkama tesisleri balçova ve narlıdere şubelerine servis elamanı alınacaktır. Alınacak elemanlar müşterilerden kirli halı alıp ve temiz halı dağıtımı yapacakır...

Firmamızda çalışmak üzere, * SRC-2, SRC-4 belgesi bulunan, * Psiko-Teknik belgesine sahip, * Yeni takografa uygun belgesi olan, * Ağır vasıtaya (tır) uygun tüm belgeleri olan, * En az 3 yıl ağır vasıta (tır) kullanmış olan, * Askerlik görevini yerine getirm..

İzmir / Çiğli Yiğit Halı Yıkama

FABRİKAMIZDA ÇALIŞACAK DAHA ÖNCE KARGO SU TÜP SERVİSLERİNDE ÇALIŞMIŞ KİŞİLER İLE ADRES BİLEN SERVİS ELEMANI ALINACAKTIR..

İzmir / Buca Tavukcu

A2 ehliyetine sahip, -Motorlu veya motorsuz -Buca Menderes caddesi , Öğretmenevi mevkisini ve civarını bilen -Güvenli sürüş tekniklerini bilen ve özen gösteren, -Kişisel emniyet, araç ve ekipman güvenliğine uygun davranan, -Her zaman trafik kurallarına dikkat eden,..

İzmir / Bornova Yıldırım Lojistik

Pınarbaşı'ndaki işyerimize ; Bornova ve Çevresi oturan Kamyon Kamyonet kullanacak Şehiriçi Kargo Toplama Taşıma Dağıtımı Yapabilecek Kargo işi tecrübesi aranmamaktadır.. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. İşin tanımı : (Sabah şehirdışından gelen kamyonl..

Kemalpaşa Armutlu'da bulunan Hazır yemek firmamıza ,yemek dağıtımı ve yemek boşlarının toplanmasında sorumlu şoför alınacaktır. Kemalpaşa ve Armutluda ikametgah eden adaylar tercih sebebimizdir...