İzmir Tekniker İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tekniker

Soğutma sistemleri konusunda deneyimli, üniversite mezunu personel alınacaktır...

İzmir / Bornova Aksa Akustik

Ses yalıtımı sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul, Ankara ve İzmir Şubelerinde çalışmak üzere, Tercihen inşaat işlerinde bulunmuş, TEKNİKER Diksiyonu düzgün, Prezantabl, Aksa akustik ses yalıtımı ürünleri satış ve uygulama..

Alarm ve Kamera ( CCTV - Analog ve IP ) sistemlerinde deneyimli ,Meslek Liselerinin Elektrik, Elektronik bölümlerinden veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, Network bilgisi olan Office programlarına temel düzeyde hakim, Analitik düşünce yapısına sahip ve prob..

İzmir / Ödemiş Onyedi Ağustos Mühendislik

17AĞUSTOS KENTSEL DÖNÜŞÜM İNŞAAT PROJE FİRMAMIZIN ÖDEMİŞ OFİSİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE YENİ MEZUN İNŞAAT TEKNİKERİ VEYA YAPI RESSAMI ÇALIŞMA ARKADAŞI ALINACAKTIR. İZMİR ÖDEMİŞ İKAMET GEREKLİDİR.( ÇALIŞILACAK İŞLER : İNŞAAT VE PROJE TAKİBİ - KENTSEL DÖNÜŞÜM TEKNİK ÇALIŞMALARI VE MİMARİ-BETONARME PROJE..

İzmir / Gaziemir Koçsa İnşaat

GENEL NİTELİKLER Üniversite veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun Konut inşaatında en az 3 sene deneyimli Autocad ve MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen Taşeron yönetimi konusunda deneyimli Metraj, keşif ve hakkediş konularına hakim..

Üniversitelerin Gıda Teknikerliği/Teknisyenliği bölümlerinden mezun, Benzer bir pozisyonda minimum 1 yıl deneyimli, Et entegre tesisinde görev alabilecek, Planlama ve organizasyon becerileri gelişmiş, Takım çalışmasında uyumlu ve insan ilişkilerinde yapıcı, Eleman.n..

KEMALPAŞA ARMUTLU' DA Kİ FİRMAMIZDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE GIDA MÜHENDİSİ / TEKNİKERİ ALIMI YAPILACAKTIR...

İzmir / Buca 3s Mimarlık

Mimarlık ofisinde tam zamanlı çalışacak, iyi derecede uygulama projesi çizebilen mimar veya tekniker aranmaktadır...

Firmamız Tren , Metro gibi elektrikli araçların bakım onarımında görev almaktadır. *Haydarpaşa garında bulunan çalışma sahamızda görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. *İzmir'de bulunan çalışma sahamızda BOGİ MONTAJ -..

İzmir / Konak Güleç Pos

Firmamızda teknik destek işlerinde ağ ve yazılım kurulumunda çalıştırılmak üzere persomeller alınacaktır .Firmamız Çankaya merkezde dir .Konusunda tecrübeli arkadaşlarla görüşmek isteriz ...