İzmir Tekniker İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tekniker
İzmir / Konak Uzser Bilişim Hizmetleri

Firmamız 18 yıldır bilgisayar,netsis yazılım hizmetleri ve network sistemleri alanında hizmet vermektedir. Firmamız bünyesinde çalışacak bilgisayar ve network teknisyeni aramaktayız. *Tercihen teknik lise ve yüksek okul mevzunu.(ağ ve network bölümleri tercih sebebidir), *İyi der..

İzmir / Tümü Dms Cnc Makina

DMS CNC MAKİNA Konya, Bursa, Ankara ,İstanbul ve İzmir merkezlerine, CNC İşleme Merkezi, Torna, Taşlama tezgahlarının tamir ve satışında görevlendirilmek üzere teknik servis ve kurulumunu yapabilecek satış personeli alınacaktır. İşe alıncak personelin aşağıdaki özellikleri taşıması beklenmektedir:..

İzmir / Çiğli Norm Civata

GENEL NİTELİKLER Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip, sektöründe öncü şirketimizin Kalite Güvence Bölümü'nde çalışacak, aşağıdaki görev tan..

Mekanik, çelik ve elektrik / enstrüman işleri için metraj teknikeri alınacaktır...

İzmir / Tümü VAILLANT GROUP

GENEL NİTELİKLER Uluslararası alanda ısıtma & soğutma sektöründe; sıcak su, klima cihazları ve bu cihazlara ait sistem çözümleri sunan %100 Alman sermayeli firmamızda Servis Teknikeri olarak görev alacak takım arkadaşları arıyoruz. Meslek Yüksek Okulu ve veya Teknik Lise, ..

İzmir / Konak Teknolojik Bilgisayar

Bilgi İşlem sektöründe 15 yıldır hizmet veren firmamıza "TEKNİK SERVİS PERSONELİ" aramaktayız. Meslek Yüksek Okulu veya Meslek Liselerinin Bilgisayar, Bilgisayar Programcılığı bölümlerinden mezun, PC'lerde oluşan sorunların çözümü, ağ sorunları, program güncelleme vb konularında e..

Alarm ve Kamera ( CCTV - Analog ve IP ) sistemlerinde deneyimli ,Meslek Liselerinin Elektrik, Elektronik bölümlerinden veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, Network bilgisi olan Office programlarına temel düzeyde hakim, Analitik düşünce yapısına sahip ve prob..

İzmir / Bornova Emsaş Aş

Manisa-Muradiye Organize Sanayi Bölgesinde yer alan, Isıtma ve Soğutma Sistemleri alanında üretim yapan firmamıza; -Meslek Lisesi ya da MYO Elektrik/Elektronik/Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü Bölümünden mezun, -Pano bağlatı alanında ve makina üzeri elektrik montajında en az ..

İzmir / Bornova Genba Energy

Firmamızın kontratlı işlerinde çalıştırılmak üzere - yurt içi yurtdışı seyehat engeli bulunmayan - askerliğini yapmış - ehliyeti olan - MYO elektrik elektronik bölümü mezunu - en az 2 yıl servis ve montaj işlerinde deneyimli..

İzmir / Çiğli Asrın Grup

Firmamızın Çiğli şubesine tam zamanlı çalısacak "BAYAN" Harita Teknikeri aramaktayız. Aranan Nitelikler; -Üniversitelerin Harita Teknikerliği bölümünden mezun, -Tercihen 1-2 yıl tecrübe sahibi. -Başta ofis olmak üzere; tercihen arazi çalışmasına uygun, -N..