İzmir Tekniker İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tekniker
İzmir / Gaziemir Anadolu Yapı Denetim

Büro içinde ofis programı,Yolda araç,Belediyelerde zekasını kullanabilecek tercihan bayan,Tercihan teknik okul mezunu personel arıyoruz....

İzmir / Konak Ermak Elektronik

Oto ehliyeti olan Teknik bilgiye sahip elektrik - elektronik meslek lisesi mevzunu personel alıncaktır. http://ermakelektronik.com/ sitesinden adres detayını inceleye bilirsiniz...

İzmir / Konak Katsan A. Ş

•Tercihen Kimya Meslek Yüksekokulu veya Kimya Meslek Lise mezunu, •Takım çalışmasına yatkın, •Tercihen Kalite Kontrol alanında tecrübeli, •Detaylara dikkat eden, titiz, sonuç odaklı, •Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, •MS office bilgisine sahip,..

Firmamız Tren , Metro gibi elektrikli araçların Bakım Onarımında görev almaktadır. İzmir'de bulunan çalışma sahamızda BOGİ MONTAJ - DEMONTAJINDA görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. * En az meslek Lisesi mevzunu * Terci..

İzmir / Çiğli Asrın Grup

1993 yılından bu yana harita, gayrimenkul, inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Çiğli şubesine tam zamanlı çalısacak Harita Teknikeri aramaktayız. Aranan Nitelikler; -Üniversitelerin Harita Teknikerliği bölümünden mezun, -Ofis ve arazi çalışmasına uygun,..

İzmir / Bornova Labirent Mühendislik

İŞİN TANIMI: FİRMAMIZIN ŞUBELERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, PROJE ELEMANLARI ALINACAKTIR. ARANAN ÖZELLİKLER, -18 - 35 YAŞ ARALIGI BAY VE BAYANLAR, -AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, -DİKSİYONU DÜZGÜN,GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN, -HIRSLI VE GELİŞİME AÇIK, -KARİYE..

İzmir / Bornova FOLKART YAPI

GENEL NİTELİKLER Folkart Yapı San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde, Çeşme ve İzmir'deki projelerimizde görevlendirilmek üzere; • Meslek Yüksek Okulları'nın 'İnşaat' bölümünden mezun, • İnşaat firmalarında en az 5 yıl şantiyede/sahada görev yapmış, • Autocad,excel,word,o..

İzmir / Konak Sonuç İlaçlama

GENEL NİTELİKLER Tercihen Üniversİtelerin Ziraat Mühendisliği-Bitki Koruma Bölümü,Veteriner,Kimya,Biyoloji veya MYO'nun ilgili bölümlerinden mezun, Biyosidal ürün uygulayıcı belgesine sahip, B sınıfı ehliyete sahip, aktif araç kullanan, Diksiyonu düzgün ve insan ilişki..

İzmir / Balçova Ale Aş.

İZMİR'deki şirketimize proje sertifikası almış Kırsal Kalkınma, İpard, Tübitak ve Kosgeb projelerinde deneyimli yüksek okul mezunu bayan elemanlar alınacaktır..

İzmir / Konak Espirit Danışmanlık

MONTAJ, ELEKTRİK KAYNAK, DEPO, SEVKİYAT, FORKLİFT VE LODER OPERATÖRÜ,BOYA BADANA,DENEYİMLİ TEMİZLİK VE VASIFSIZ ELEMANLAR...