İzmir Tekniker İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tekniker
İzmir / Konak Ege Sağlık Vakfı

DİYALİZ SU ARITMA SİSTEMİ VE DİYALİZ CİHAZLARI KONUSUNDA DENEYİMLİ. ÇALIŞKAN, SORUMLULUK SAHİBİ. SAKİN VE POZİTİF EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU SİGARA KULLANMAYAN, UZUN YILLAR AYNI MERKEZDE ÇALIŞMAK İSTEYEN, GÜVENİLİR TEKNİKER ALINACAKTIR...

Çevre, Test ve Analiz laboratuvarımız için laboratuvar bölümünde çalışabilecek *Üniversitelerin 2 yıllık elektrik teknikerliği bölümlerinden mezun *Aktif olarak araç kullanabilen, yolları tanıyan *Saha uygulamalarında çalışabilecek *Diksiyonu düzgün *Bornova b..

Aranan Nitelikler : Şirketimizin Açıkhava Reklamcılığı bölümünde görevlendirilmek üzere; -Demir Kaynak ve montaj işlerinden anlayan, -Ekip çalışmasına uygun ve fikir alışverişine açık, -B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen, -İnsan ilişkileri iyi, ..

İzmir / Torbalı Gökkuşağı Mimari

Yurt dışı ve Yurt içi , Ağırlıklı Havalimanları olmak üzere Otel, Hastane vb.. mimari projeler üzerinde yaya akışının planlara işlenmesi, yönlendirme panolarının sunumun yapılması, imalatının ve montajının tüm tititzlikle yapılması ve AR-GE tasarım ve üretimleri konusunda bize yardımcı olacak, Auto..

İzmir / Menderes İlke Soğutma Ltd. Şti

İlke Soğutma Ltd. Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Makina Mühendisi / Teknikeri ( İzmir ) ilanlarına göz atabilirsiniz.İlke Soğutma Ltd. Şti Makina Mühendisi / Teknikeri ( İzmir ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...