İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Bornova Funny Fun

Forum Bornova Çocuk Oyun Alanına Personel Alınacaktır. Şartlarımızı karşılıklı görüşme esnasında iletilecektir. Sadece online başvurular kabul edilecektir..

İzmir / Menderes Firma Adı Gizli

firmamızda çalışmak üzere argon kaynakcısı ve tornacı alıncaktır...

İzmir / Güzelbahçe Biliş Özel Eğitim Danışmanlık

İzmir Güzelbahçe'de bulunan Anaokulumuza Okul Öncesi Öğretmeni alınacaktır. İstekliler özgeçmişlerini siteye bıraktıkları takdirde değerlendirilecektir...

İzmir / Bergama Adecco İzmir

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İzmir / Konak Rasimarket

iş yerim göztepe mithatpaşada hem içeride hem de siparişe çıkacak dayanıklı personele ihtiyacım var sigorta olacak ve uzun süre çalışabilecek Adaylar başvuru yapabilir..

İzmir / Bornova Perim Ayakkabı

Merhaba arkadaslar ışıkkent ayakkabıcılar sitesinde ön muhasebeden anlayan birine ihtiyacımız var yerimiz son derece rahat nezih bir ortam herhangi rahatsız edici bir ortam yoktur bizimle çalışmak istermisiniz? Şartları arayınca konuşuruz şimdiden hayırlı olsun..

Cesme de hizmet vermekte olan karafirin ve unlu mamullerimizde calistirilmak uzere temizlik isleri icin bayan arkadas aramaktayiz..

İzmir / Foça Özyildiz Yapı Tesisat

Firmamizda caliştirilmak üzere sihitesisat ustalari aranmaktadir..(su tesisati) ssk+yeme icme+kalacak yer mevcuttur...

GENEL NİTELİKLER Min. Lise mezunu, Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü, Tam zamanlı çalışabilecek, 20/38 yaş arası bay ve bayan adaylar ar..

İzmir / Bergama Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, Bergama'da yeni açılacak olan mağazamızda görevle..