İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Karşıyaka Aksoy Cam

20 yıldir esnaf dukkanimiza camcı ustası aranıyor..

Genel Nitelikler • Tercihen Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilciliği yapmış • Etkin iletişim, problem çözme, ikna, analiz etme ve satiş yetkinliklerine sahip • Müşteri ve hedef odaklı çalışabilen • Ms Office programlarına hakim İş tanımı • ..

İzmir / Karabağlar Drl Tıbbi Teknolojik Ürünler

galoş ve bone üretim makinelerinde çalışacak tercihen mekanik bilgisi olan yada makine başında çalışmaya yatkın elemanlar alınacaktır.........

İzmir / Konak Oteldenal

TATİL.COM BÜNYESİNDEKİ OTELLERİN REZERVASYONLARINI TAMAMLAYACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARANIYOR. ARANAN NİTELİKLER: *Seyahat acentelerinde otel rezervasyonu yapmış, *Akdeniz ve Ege Bölgeleri'ni ve otellerini bilen, *22-30 yaş arası bay ve bayan, *Telefonda ikna kabi..

İzmir / Tire Sunder Gıda

Markamız ve firma aktivitelerimize yönelik sosyal medya pazarlamasını yürütecek, içerek üretecek ve takip edecek freelance çalışacak arkadaş arıyoruz. Aradığımız özellikler: Türkçe ve İngilizce metin içeriği üreten, Konsept fotoğraf çeken, Dijital sosyal medya mecralarını (Fa..

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

ÇİĞLİ ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE AMBALAJ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKAMIZA AMBALAJ BASKIDA VEYA ATLET POŞET BASKIDA ÇALIŞACAK TECRÜBELİ USTALAR VE YARDIMCI PERSONELLER ALINACAKTIR...

İzmir / Konak Çakmak Otomotiv

Kendine özgüveni olan güvenilir, idealist, çalışma arkadaşlarıyla uyumlu çalışabilecek, Netsis (ik ve demirbaş dahil) programını kullanmayı bilen, ön muhasebeden gelen evrakları kontrol edip mahsup, beyanname ve SGK işlemlerini yapacak uzun süreli bir iş arkadaşı arıyoruz. Oryantasyon sürecinde gere..

İzmir / Karabağlar Turmed Hastane Malzemeleri

FİRMAMIZDA İTHALAT İHRACAT BÖÜLÜMÜNDE ÇALIŞACAK İYİ İNGİLİZCE BİLEN DIŞ TİCARET ELEMANI ALINACAKTIR..

İzmir / Konak Bisquitte

Bisquitte Bornova, Optimum, Bostanlı, Buca, Alsancak ve Manisa Magnesia şubelerimizde görevlendirilmek üzere bizim gibi mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seven takım arkadaşları arıyoruz ! Son yılların en çok konuşulan markasının bir parçası olmak ister misiniz ? Dünya mutfakları..