İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Karabağlar Acer İnşaat

* Ofis yönetimini bilen bilgisayar kullanımında ve ofis gereçlerinde tecrübeli , *Mİcrosoft office programlarını bilen, * Ön muhasebe bilen, firmamızı en iyi şekilde temsil edebilecek *Diksiyonu düzgün *Temiz, titiz ve tertipli *Özgüveni yüksek, *Çalışkan disipl..

İzmir / Menderes Firma Adı Gizli

Şirketimize makina montajında çalışmış, iş düzenine uyum sağlayacak deneyimli eleman alınacaktır...

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

AMBALAJ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKAMIZA ÖN MUHASEBE PERSONELİ ALINICAKTIR. BAŞVURACAK ARKADAŞLARIN *ÖN MUHASEBE KONUSUNDA BİLGİLİ VE TECRÜBE SAHİBİ OLMASI *ÇEK SENET BANKA İŞLEMLERİ PERSONEL İŞLERİ FATURA KESİMİ FATURALARIN İŞLENMESİ,CARİ *KAYITLARIN TAKİBİ VE BU KONULAR İ..

İzmir / Konak Ege Yağmur Teknik Yapı

İzmir Gıda Çarşısında bulunan firmamızın ön muhasebe biriminde çalışacak, -Ön muhasebe konusunda en az 3 yıl deneyimli, -Genel muhasebe konusunda bilgi sahibi, -Netsis ve tercihen zirve muhasebe programlarını iyi derecede kullanabilen, -MS Office uygulamalarına hakim, -..

VERDA SOĞUTMA, özellikle yaz günlerinde iş yoğunluğu oldukça tempolu geçmektedir. alınacak kişinin ön muhasebe ve genel muhasebe bilgisi olması gerekmektedir. toptan ve parakende iş yoğunluğumuzdan kaynaklı fatura kesebilecek kasa kaydı yapabilecek ba bs, mutabakat, muhtasar, kdv, geçici vergi, e-fa..

İzmir / Gaziemir Aktan Alüminyum

Yeni kurulacak olan Alüminyum, PVC ve Kompozit Üretim firmamıza aşağıdaki iş tanımlarına uygun personel ihtiyacı vardır. İŞİN TANIMI - BİLGİSAYAR OFİS PROGRAMLARI VE İMALAT ÇİZİM PROGRAMI BİLEN ( Autocad,3dsMax,Ercom) - VERİLECEK KAPI PENCERE ÖLÇÜLERİNE GÖRE İMALAT ÇİZİM PR..

HASTA KARYOLALARI, SEDYELERGİBİ ÜRÜNLER ÜRETEN FABRİKAMIZIN MONTAJ HATTINDA ÇALIŞACAK PERSONEL ALINACAKTIR..

İzmir / Konak Çakmak Otomotiv

Kendine özgüveni olan güvenilir, idealist, çalışma arkadaşlarıyla uyumlu çalışabilecek, deneyimli Netsis (ik ve demirbaş dahil) programını kullanmayı bilen, ön muhasebeden gelen evrakları kontrol edip mahsup, beyanname ve SGK işlemlerini yapacak uzun süreli bir iş arkadaşı arıyoruz. Oryantasyon süre..