İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü
İzmir / Konak Otocikma.com

GENEL NİTELİKLER • Tercihen Çağrı Merkezi konusunda en az 1 yıl deneyimli • MS Office programlarına hakim • İkna kabiliyeti ve görev bilinci yüksek, takım çalışmasına yatkın • Telefonda etkili iletişim kurabilen, ses tonu, diksiyonu düzgün, iletişim becerisi gelişmiş, iş taki..

İzmir / Buca Smmm Uğur Şeviker

Acil En az ticaret lisesi mezunu olup muhasebe bürolarında yetişmiş işletme ve bilanço defterlerini rahat tutabilen komple defterlerden sorumlu olucak bay eleman aranıyor. (KDV,MUHTASAR,GELİR GEÇİCİ,KURUMLAR,SGK beyannamelerini rahat yapabilen) Ruhsatlı da olabilir. Mü..

İzmir / Buca Özçetin Emlak

Özçetin Emlak-Gayrimenkul şubesi olarak Bucada bulunmaktayız ve Buca Koop mevkiinde açılan yeni ofisimizde çalışmak üzere serbest saha elemanları aranmaktdır. 1- Dinamik, özgüvenli ve girişken 2- Kendine ve dış görünüşüne önem veren, diksiyonu düzgün 3- Prim ile serbest şeki..

İzmir / Çiğli Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, İzmir Çiğli'de yeni açılacak olan mağazamızda gör..

İzmir / Balçova Gratis

İş Açıklaması Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak, İzmir Balçova'da yeni açılacak olan mağazamızda g..

İzmir / Seferihisar Plato Özel Güvenlik

Özel Güvenlik İş İlanı. Plato Özel Güvenlik Hizmetleri Bünyesinde Çalışmak üzerek Bay-Bayan Özel Güvenlik Elemanı Alınacaktır. Projeler : 1-İzmir Gümüldür Otel Projeleri 2-İzmir Gümüldür Aquapark projeleri 3-Muğla Bodrum Otel Projeleri 4-Muğla..