İzmir Tümü İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Tümü

Firmamız FMS SERVİS GRUP bünyesinde Profesyonel Cam silmeyi bilen temizlik sektöründe en az 2 yıl deneyimli Camcı personeller aranmaktadır. 1650+AGİ+YOL+YEMEK..

Kurumsal İşletme ve Resmi Kurum ve Kuruluşların ilaçlama hizmetlerinde çalıştırılmak üzere tekniker veya kendine,yapabileceği işlerde titiz,dikkatli,özverili,olabilecek ehliyetli bay personel aranmaktadır..

İzmir / Karşıyaka Taşıtın Ünlü Mamuller

ünlü mamüller üzerine hizmet veren firmamızda çalışacak Tezgahtar alınacaktır..

İzmir / Karşıyaka Gökhan Özgen Doğalgaz İnşaat

Doğalgaz kaynaklı kolon tesisatı yapım ekibinde çalışacak aktıf dinamik usta kalfa çıraklar aranıyor karşıyaka bölgesinde ikamet eden önceliklidir...

İzmir / Torbalı Maktest A. Ş.

İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesinde Faaliyet gösteren Fabrikamıza; -Meslek Yüksek Okulu Makina Konstrüksiyon Bölümü Mezunu , -Başta Solidworks olmak üzere Autocad ve benzeri yazılımları hızlı kullanabilen , -Mekanik Ürün tasarımında fiilen en az üç (3) yıl çalışmış ,..

İzmir / Torbalı Maktest A. Ş.

İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikamızda çalıştırılmak üzere; -Makina konstrüksiyon tasarımı ve üretiminde en az 2 sene çalışmış, -Arge teşvik proje dosyası yazımında tecrübesi olan, -Askerliğini tamamlamış, Makina Mühendisi alınaca..

İzmir / Karabağlar Mola Mobilya

Mobilya mağazamızda çay / temizlik işinde çalıştırılmak üzere bayan eleman aranıyor. Önceliğimiz daha önce mobilya mağazasında çalışmış tecrübeli, deneyimli adaylardır...

İzmir / Karabağlar Smmm Fatih Çavuş

Genel Muhasebe Personeli SMMM FATİH ÇAVUŞ - İzmir Mali müşavirlik büromuza; Muhasebe bürosunda çalışmış veya Genel muhasebe konusunda deneyimli yada en az bilanço konusunda azda olsa bilgisi olan Ticaret lisesi tabanlı sadece, BOZYAKA, YEŞİLYURT, ESKİİZMİR VS yakın bölgelerde BÖLGELERDE..

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE SAHADA CALIŞACAK ELEKTRİK TEKNİK USTASI ARANIYOR......

Firmamizda calismak uzere satis kabileyeti olan is arkadaslari ariyoruz.Insaat ve elektrik malzemeleri satan bir firmayiz bizimle calismak isteyen arkadaslari bekliyoruz.....