İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman

İş TanımıGıda sektöründe faaliyet gösteren bir müşterimiz için "Zeytinyağ Analiz Uzmanı" aramaktayız.Aranan Nitelikler          Üniversitelerin Gıda Mühendisliği, Kimya Bölümü (Kimyager) ve Kimya Mühendis..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde İzmir Bornova'da hizmet veren KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere;  Aranan NiteliklerAranan Nitelikler • Okul Öncesi - Çoc..

İş Tanımıİzmir birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,      Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat işl..

İş Tanımı  İzmir ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi op..

İş Tanımı Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluşturarak şirketini sahada en iyi şekilde temsil etmek Sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler ve aktiviteler yaparak satış potansiyeli yaratmaya yönelik sürekli yeni fırsatlar geliştirmek Şir..

İzmir / Tümü KAVRAM ETÜT MERKEZİ

İş Tanımıİzmir Buca Kavram Etüt Merkezinde görevlendirilmek üzere Fen Bilgisi Öğretmenleri alınacaktır...

İzmir / Tümü KAVRAM ETÜT MERKEZİ

İş Tanımıİzmir Buca Kavram Etüt Merkezinde görevlendirilmek üzere Sosyal Bilgiler Öğretmenleri alınacaktır...

İzmir / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıTORBALI UĞUR DERSHANESİ  855 55 95-855 57 55 TORBALI/İZMİR..

İş Tanımıİzmir Urlada kurulu olan Uluslararası Karayolu Lojistik tasıması yapan Şirketimizde ofiste çalışacak operasyon elemanı  Aranan NiteliklerUluslararası Karayolu lojistik sektörü konusunda en az iki yıl tecrübeli İngilizce..

İzmir / Tümü SERBAN MÜHENDİSLİK

İş TanımıKurulduğu günden itibaren; her zaman en iyi hizmeti veren ve hedef odaklı çözümler üreten, her biri kendi alanında uzman,gelişmeleri yakından takip eden kadrosuyla 7/24 hizmet veren firmamızın bünyesinde görev almak üzere; teknisyen, ekip şefi, supervisor, proje yöne..