İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman

Bs Finans Teknolojileri Ve Danışmanlık A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Satış Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Bs Finans Teknolojileri Ve Danışmanlık A. Ş. Saha Satış Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Bornova Elit Mühendislik

İzmir Bornova'da Bulunan Şubemizde Görevlendirilmek Üzere; -Lise veya MYO mezunu -20-29 Yaş Aralığında -Netsis Paket Program Bilgisi ÇOK İYİ Seviyede olan -En Az 2 Yıl Finans ve Muhasebe Tecrübesi olan -Müşteri Görüşmele..

İzmir / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler En az üniversitelerin 2 yılık Lojistik,Dış Ticaret, Gümrük bölümlerinden mezun Gümrük operasyonlarında (tercihen lojistik sektöründe) minimum 4 yıl tecrübe sahibi Gümrük mevzuatı, dış ticaret konularında bilgi sahibi Sorumluluk sahibi, takipçi, detayla..

İzmir / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin Lojistik, İşletme ve benzeri bölümlerinden mezun, Deniz – Hava forwarding sektöründe en az 2-3 yıl operasyon ve satış/satış destek deneyimli, Kurumsal yapıda verimli olarak çalışmayı hedefleyen, Yurtdışı irtibatları yapabilecek düzeyde ..

Şirketimiz olan, Verinet İnternet - İnteraktif Web Ajansı'nın, kendi bünyesinde yer alan çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren e-ticaret sitelerinin takibi ve kordinasyonu ile ilgili yetkilendirilecek çalışma arkadaşı arıyoruz. GENEL NİTELİKLER ; - Üniversite Mezunu..

İzmir / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin İktisat, İşletme, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinden mezun, İşe alım, disiplin süreçleri, bordrolama ve özlük işleri konusunda en az 4 yıl deneyim sahibi, İş Kanunu, SGK vb. yasal mevzuat hakkında uygulamalı bilgi sahibi,..