İzmir Uzman İş İlanları

Şehir: İzmir Pozisyon: Uzman
İzmir / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıOkula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı ‘doğa`ydı. Bugün 100’den fazla kampüsümüzde 10000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim ..

İzmir / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıHayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, dünyayı ve gelişmeleri izleyen ve gelişimin parçası olabilen, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, sorunlarını çözebilen, kendine güvenen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine ve çağına sorumlu, sanatı, sağlıklı yaşamay..

İzmir / Tümü Bahçeşehir Koleji

İş Tanımı  Türkiye’nin 7 bölgesinde 110 okul ile hizmet veren Bahçeşehir Koleji’nin büyüyen organizasyon yapısı içinde, 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılında İzmir Torbalı'daki okulumuzda görev almak üzere,    * Okul önc..

İş TanımıFirmamızın Türkiye de ilk yerli üretim olan ECOCYCLE  ısı pompaları satış ve bayi oluşumunda  görevlendirmek üzere Satış Mühendisi aramaktayız;   İş Tanımı: Firmamızın ürün gamında bulunan ürünlerden Ec..

İzmir / Tümü Sekoya İnşaat

İş Tanımı Mühendislik ve İnşaat şirketimize iş güvenliği uzmanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler Ahlaki değerlere sahip, İş disiplinine sahip, Sorumluluk sahibi, Zamanı iyi kullanan, Yeniliklere ve teknolojik gelişmelere açık...

İş Tanımı Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluşturarak şirketini sahada en iyi şekilde temsil etmek Sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler ve aktiviteler yaparak satış potansiyeli yaratmaya yönelik sürekli yeni fırsatlar geliştirmek Şir..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren İZMİR BORNOVA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler• 35 yaşını aşmamış• Tercihen Üniversitelerin H..

İzmir / Tümü Bahçeşehir Koleji

Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili öğretmenlik bölümlerinden mezun, * Pedagojik formasyon sertifikasına sahip, * Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi, * İletişim ve Eğitim Teknolojisi kullanım becerileri kuvvetli, * Takım ç..

İzmir / Tümü GRATİS

İş TanımıFirmamız bünyesinde çalışacak, ürünlerin depo ile mağaza arasındaki sevkiyat işlemlerini gerçekleştirecek  SEVKİYAT ELEMANI arıyoruz. •Mağazalara yapılacak sevkiyatların araca yüklenişine nezaret etmek,•Gece sevkiyat aracına nezaret ederek, ar..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..