Karabük İş İlanları

Şehir: Karabük
Karabük / Merkez Akform Ayakkabı

Karabük Akort Ortopedik Ayak Bakım Ürünleri Ltd. ŞTİ. Fabrikamızda imalat sektöründe paketleme ve kalite kontrol bölümünde çalıştırılmak üzere (epilepsi-sara ve piskolojik rahatsızlığı olmayan) Engelli Personel aramaktayız. müracaat tlf : 0370 447 62 06..

Karabük Safranbolu'daki projemizde görev yapan Özel Güvenlik personelinin denetim sevk ve idaresi konusunda Operasyon Müdürüne asiste edecek Güvenlik Amiri arayışımız bulunmaktadır. •Özel Güvenlik Kimlik Kartı bulunan •En az MYO, tercihen üniversite mezunu •MS Office progra..

Karabük / Merkez Akform Ayakkabı

Karabük'de bulunan Akort Ortopedik Ayak Bakım ürünleri Şirketimizde çalıştırılmak üzere; Poliüretan taban veya fusbet imalatında çalışmış, ekip yönetebilecek Mekanik ve Teknik Bilgiye haiz Askerliğini yapmış enaz 5 yıl deneyimli usta alınacaktır. maaş karşılıklı görüşülecektir. mür..

Karabük / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Karabük / Tümü Mass Direct

BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edecek 19-29 yaş aras..

Karabük / Safranbolu Firma Adı Gizli

SAFRANBOLU ’ da bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere; 5188 Sayılı yasa gereği, özel güvenlik kimlik kartını almış 35 Yaşını aşmamış, En az 172 cm boyunda, Askerliğini yapmış, BAY GÜVENLİK GÖREVLİLERİ alınacaktır...

Karabük / Safranbolu Yn Yalıtım

İLGİLİ ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞACAK EN AZ B SINIFI EHLİYETLİ İLGİLİ İNŞAAT TEKNİKERLİĞİ VE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN SAHA DENEYİMİ OLAN BELİRLENEN ŞEHİRDE İKAMET EDEN YADA İKAMET EDEBİLECEK SORUMLULUK ALACAK EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ İLGİLİ ÖZGEÇM..

BEREKET DÖNERDE ÇALIŞMAK ÜZERE; A) Benzer pozisyonda 3 yıl deneyimi olan B) Ekip çalışmasına yatkın C) İletişim becerileri gelişmiş D) Pozitif ve güleryüzlü E) Varidyalı çalışabilecek F) Bayan - BAY G) BAY İçin Askerlik hizmetini tamamlamış..

Karabük / Merkez Ant Yapı

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere Tesisat elemanı alıncaktır...

Karabük / Tümü Bereket Döner

a) Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu b) Benzer pozisyonda 3 yıl deneyimi olan c) Ekip çalışmasına yatkın d) İletişim becerileri gelişmiş e) Pozitif ve güleryüzlü f) Varidyalı çalışabilecek g) Bayan - BAY h) BAY İçin Askerlik hizmetini tamamlamış..