Karabük İş İlanları

Şehir: Karabük

İş Tanımı Şubeye gelen kargoları belirlenen zamanda ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak.  Şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden hasarsız bir şekilde çıkışını sağlamak. Şube içi işleyişe destek vermek...

İş Tanımı Şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargolarını teslim almak, teslim alınan kargonun faturasını kesmek, gerekli durumlarda tahsilatlarını gerçekleştirmek ve kargonun gönderilmesini sağlamak. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleple..

İş Tanımı Günlük operasyonel işleyişi planlamak ve aksamadan yürütülmesini sağlamak. İş hacmini arttırmak için yeni müşteri kazanımı, mevcut müşterilere ziyaretlerin gerçekleştirilmesi ve anlaşması biten müşterilerin anlaşmalarının revize süreçlerini yönetmek...

Karabük / Tümü Akıllı Kolej

İş Tanımıİlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal bir eğitim kur..

Karabük / Tümü Akıllı Kolej

İş Tanımı  İlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal bir ..

Karabük / Tümü Akıllı Stüdyo Okul

İş Tanımı      İlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal ..

Karabük / Tümü Akıllı Stüdyo Okul

İş Tanımı     İlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal b..

Karabük / Tümü Akıllı Stüdyo Okul

İş Tanımı       İlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal..

Karabük / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Karabük / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Tür..