Karabük İş İlanları

Şehir: Karabük
Karabük / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Karabük / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın İÇ ANADOLU bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

Karabük / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş Tanımı  ZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; SAFRANPARK AVM'de bulunan FLO mağazasında görevlendirmek üzere PART TİME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır...

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası alanda faaliyet gösteren asansör firmamız adına Karabük'te  görevlendirilmek üzere asansör ve yürüyen merdiven alanında uzman Bakım - Arıza Teknisyeni arayışımız bulunma..

İş Tanımı  İş güvenliği ile ilgili mevzuatlara uygun olarak gerekli çalışmaları yapmak ve yapılmasını sağlamak Risk değerlendirmelerinin yapılmasını sağlamak ve gerekli aksiyonların alınarak hayata geçirilmesini sağlamak Kaza incelemelerini ..

İş TanımıÇevre, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında faaliyet gösteren Şirketimiz'in çözüm ortaklığı sunduğu firmalar nezdinde yürüttüğü projelerde görevlendirilmek üzere; Geçerli İşyeri hekimliği sertifikasına sahip, Tam zamanlı çalışabile..

İş TanımıEnerji, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında faaliyet gösteren Şirketimiz'in çözüm ortaklığı sunduğu firmalar nezdinde yürüttüğü projelerde görevlendirilmek üzere; Tam zamanlı çalışabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı,..

Karabük / Tümü PLUSCOM İLETİŞİM AŞ

İş TanımıSektörünün lider firmalarına çağrı merkezi hizmeti veren firmamızda görevlendirilmek üzere Engelli Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi aranmaktadır.Çalışma lokasyonu Karabük'tür.Adayların ön yazılarında engel durumlarını ta..

Karabük / Tümü PLUSCOM İLETİŞİM AŞ

İş TanımıSektörünün lider firmalarına çağrı merkezi hizmeti veren firmamızda görevlendirilmek üzere Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi aranmaktadır. Başvurular Karabük İşkur'a yapılacaktır. Son başvuru tar..

Karabük / Tümü GRATİS

İş Tanımı Lise mezunu, Kariyerine parekende alanında yön vermek isteyen, Kişisel bakım ürünlerine ilgi duyan ve kişisel bakımına özen gösteren, Sosyal ilişkilerinde başarılı, ..