Karabük İş İlanları

Şehir: Karabük
Karabük / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, ..

Karabük / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

Karabük / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Karabük / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıEnerji Sektörünün Lideri Firmamız için; Bayi Müşteri Temsilcisi   Tahin edileceği bayi noktasında; * Müşteri kaybını (churn) önleyici yaklaşımda bulunmak. Bu doğrultuda müşterielde tutmaya yönelik belirlenmiş argüman ve sistemlerle müşteriyi i..

İş TanımıUluslarası bir Müşavirlik firması aşağıda ki özelliklerde uzmana ihtiyaç duymaktadır. -En az 4 yıllık üniversite mezunu olmak. -Tercihen 15 yıl ama en az 10 yıllık tecrübeye sahip olmak. -En az 5 yıl demiryolu sinyalizasyon veya telekomünikasy..

Karabük / Tümü AK Sigorta

Banka Sigortacılığı - Batı Karadeniz Bölge'de görevlendirilmek üzere 'Banka Şube Satış Uzmanı / Yöneticisi' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun, Tercihen iyi düzeyde İngilizce bilen, MS Office prog..

Karabük / Tümü Gratis

GENEL NİTELİKLER •Mağazacılık sektöründe en az 3 yıl olmak üzere, Mağaza Müdürü pozisyonunda en az 1 yıl deneyim sahibi, •En az lise, tercihen üniversite mezunu, •MS Office programlarına hakim, •İletişim yeteneği yüksek, Satış teknikleri konusunda yetkin,Ekip yönetimi konus..

Karabük / Tümü Gratis

Genel Nitelikler •Lise mezunu, •Kariyerine parekende alanında yön vermek isteyen, •Kişisel bakım ürünlerine ilgi duyan ve kişisel bakımına özen gösteren, •Sosyal ilişkilerinde başarılı, •Akıcı bir diksiyona sahip, iletişim becerileri gelişmiş ve ikna kabiliyeti yüksek,..

Karabük / Tümü Bms Group

Çeşitli projelerde çalıştırılmak üzere sabah 09:30 ile 11 30 arası 2 saatlik part time temizlik elemanları alınacaktır *maaş *sgk..