Kayseri Uzman İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Uzman
Kayseri / Tümü ERCİYES KOLEJİ

İş Tanımı1989'lu yıllarda temelleri atılan Kolejimiz, 1994 yılında resmi olarak  eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Erciyes Koleji eğitimin, insan ve toplum hayatındaki önemini kavramış bir kurumdur. Dünyadaki bütün değişme ve gelişmelerin temelinde insanın olduğu, ..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

Kayseri / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıFull Time/ Part Time Kasiyer olarak görev yapacak kişiler;          Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,          Mal Kabul Görevlileri'ne destek vermekten,          Ürünlerin reyonlarda st..

Kayseri / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıFull Time/ Part Time Tezgahtar olarak;          Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan,          Reyon ve etiketlerin güncel ve düzenli olmasından,          Kampanyaları ve öz..

Kayseri / Tümü D-Smart

İş TanımıKayseri ve çevre illerde görev alacak, bayi kanalını yönetecek, yeni bayilikler oluşturacak ve şirketin satış hedeflerini gerçekleştirecek "Bölge Satış Sorumlusu" arayışımız bulunmaktadır. Temel sorumluluklar : Şirket ürün ve hizmetlerinin sağl..

Kayseri / Tümü NOVOTEL KAYSERİ

İş Tanımı  Meslek Yüksek Okul ya da Üniversitelerin Turizm Otelcilik Bölümlerinden mezun, İyi seviyede ingilizce dil bilgisine sahip, Otel deneyimi olan ve aynı pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Prezentable, diksiyonu düzgün,..

İş TanımıŞirketimiz Petrol Ürünleri Satış & Pazarlama alanında iş yapmaktadır.  Shell Taşıt Tanıma Sistemi Premium Distribütör Shell Ticari Akaryakıt Premium Distribütör Shell Madeni Yağlar İç Anadolu Bölge Distribütörü olarak faaliyet göst..

Kayseri / Tümü Sunpa Orman Ürünleri

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere, “Finans Sorumlusu” ihtiyacımız    bulunmaktadır.  - Grup şirketlerinin yıllık bireysel ve konsolide bütçelerinin oluşturulması, takip edilmesi,  - Grup Şirketlerinin ay..

Kayseri / Tümü Analiz Kariyer

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz kurumsal müşterimiz Sun Danışmanlık bünyesinde, IPARD, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve diğer ajans programları çerçevesinde, firmalara bilgi sunmak ve hibe projelerinin satışını sağlamak için Kurumsal Proje Satış Temsilcileri..

İş Tanımı    Büro Mobilyaları üretiminde faaliyet gösteren ve sektörün önde gelen kuruluşlarından olan şirketimizin, Kayseri' deki Fabrikamızda , Projeli Satış Departmanın da görevlendirilmek üzere, belirtilen niteliklere sahip BAY / BAYAN takım arkadaşları a..