Kayseri Uzman İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Uzman
Kayseri / Tümü ÖZSELAMOĞLU GROUP

İş TanımıÖzselamoğlu Group          Mağazamızın Şarküteri Reyonunu satışa hazır bulundurmaktan,          Reyonda eksik bulunan ürünlerin siparişini hazırlamaktan,          Ürünlerin ..

İş Tanımıİstanbul, Denzili ve Kayseri illerinde açılacak olan İSOS DÖNER şubelerimiz için Dürüm Döner konusun da deneyimli Döner ustaları aramaktayız. Kalacak yer imkanı verilmektedir.Aranan NiteliklerKonusunda Deneyimli, ..

Kayseri / Tümü ÖZSELAMOĞLU GROUP

İş TanımıSeval Ticaret adıyla 1920 yılında kurulan firmamız,1990 yılından bu yana Özselamoğlu Gıda Sanayi ve Ticaret ünvanı ile ticari faaliyetine devam etmektedir. Endüstriyel alandaki 87 yıllık bilgi birikimini, deneyimini ve başarısını perakende sektöründe de g..

Kayseri / Tümü Sunpa Orman Ürünleri

İş TanımıDIŞ TİCARET SATIŞ TEMSİLCİSİ  Aranan NiteliklerAranan Nitelikler  DIŞ TİCARET SATIŞ TEMSİLCİSİ *Üniversitelerin 2/4  yıllık bölümlerinden mezun..

İş Tanımı     Büro Mobilyaları üretiminde faaliyet gösteren ve sektörün önde gelen kuruluşlarından olan şirketimizin, Kayseri Mimarsinan O.S.B. Bölgesinde ki Fabrikamızda Ar-Ge. Departmanı bölümünde görevlendirilmek üzere, belirtilen niteliklere sahip takım arkadaşı arıyoruz...

Kayseri / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKAYSERİ UĞUR KURS MERKEZİNDE (YGS-LYS) GÖREV YAPABİLECEK BİYOLOJİ ÖĞRETMENLERİAranan NiteliklerAlanında deneyimli, daha önce dershanelerde / kurs merkezlerinde aktif derse girmiş ve soru çözmüş, uzun süre kurumumuzda görev yapmak istey..

Kayseri / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKAYSERİ UĞUR KURS MERKEZİNDE (YGS-LYS) GÖREV YAPABİLECEK KİMYA ÖĞRETMENLERİAranan NiteliklerAlanında deneyimli, daha önce dershanelerde / kurs merkezlerinde aktif derse girmiş ve soru çözmüş, uzun süre kurumumuzda görev yapmak isteyen,..

Kayseri / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıUĞUR KURS MERKEZİNDE (YGS-LYS) GÖREV YAPABİLECEK FİZİK ÖĞRETMENİAranan NiteliklerAlanında deneyimli, daha önce dershanelerde / kurs merkezlerinde aktif derse girmiş ve soru çözmüş, uzun süre kurumumuzda görev yapmak isteyen, çalışkan ö..

Kayseri / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKAYSERİ UĞUR KURS MERKEZİNDE (YGS-LYS) GÖREV YAPABİLECEK MATEMATİK ÖĞRETMENLERİAranan NiteliklerAlanında deneyimli, daha önce dershanelerde / kurs merkezlerinde aktif derse girmiş ve soru çözmüş, uzun süre kurumumuzda görev yapmak iste..

Kayseri / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKayseri Uğur Etüt Merkezinde (6,7,8. sınıf) görev yapabilecek İlköğretim Matematik öğretmeni Aranan NiteliklerAlanında deneyimli, daha önce dershanelerde / kurs merkezlerinde aktif derse girmiş ve soru çözmüş, uzun sür..