Kayseri Uzman İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Uzman
Kayseri / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz.      Aranan Nitelikler..

Kayseri / Tümü MABA MAĞAZACILIK

İş TanımıMağazanın kısa ve uzun vadeli hedeflerine uygun olarak, mağaza satış performansını ve en yüksek hizmet kalitesini gerçekleştirmek için: Görev yaptığı bölümün satışını, ürün sirkülasyonunu, stoğunu ve satış personelini yönetmek; Yüksek hizmet ..

Kayseri / Tümü ESER OTOMOTİV

İş Tanımı    Kendisine bağlı ekibin yönetim, eğitim, motivasyon ve denetim süreçlerini yürütmek, Servis hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik gelişmeleri sürekli izlemek, araştırmalar yapmak, önerilerde bulunmak, Servis Departmanı’nın bütçe he..

İş Tanımıİkiler’e ait Kayseri mağazamızda görev alacak;   • Perakende sektöründe satış performansı yüksek,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başar..

İş TanımıAktivasyon ve satış sonrası destekAranan NiteliklerTercihen aktivasyon konusunda tecrübeli..

İş Tanımı     Büro Mobilyaları üretiminde faaliyet gösteren ve sektörün önde gelen kuruluşlarından olan şirketimizin, Kayseri' deki Fabrikamızda Aktif Satış Departmanı bölümünde görevlendirilmek üzere, belirtilen niteliklere sahip BAY takım arkadaşı arıyoruz.A..

İş Tanımı     Büro Mobilyaları üretiminde faaliyet gösteren ve sektörün önde gelen kuruluşlarından olan şirketimizin, Kayseri' deki Fabrikamızda Pazarlama Departmanı bölümünde görevlendirilmek üzere, belirtilen niteliklere sahip BAY takım arkadaşı arıyoruz.Ara..

İş TanımıÜstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi 'nin gözetim ve desteğinde Kayseri' de hizmet veren Küçük Şeyler Anaokulu'nda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Okul Öncesi B..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde Kayseri'de hizmet veren KAYSERİ KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Okul Öncesi Eğitim Bölümlerinden 4 ..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ’NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren KAYSERİ KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA görevlendirilmek üzere ;Aranan Nitelikler. 4 yıllık Lisans eğitimi almış,(İngilizce Lisans Eğitimini İ..