Kayseri Uzman İş İlanları

Şehir: Kayseri Pozisyon: Uzman

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren KAYSERİ KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'ndaÖğrenci ve velilere yönelik Rehberlik hizmetleri sunmak, öğrencilerin okula uyumunu sağlamak, öğrenme ve davranış sorunlarına çözüm..

Kayseri / Tümü Posta

İş TanımıGazetemizin Reklam Departmanı’nda görevlendirilmek üzere; Kayseri Bölgemizde reklam satışı yapacak, müşteri ziyaretlerinde bulunacak Reklam Müşteri Temsilcisi aranmaktadır.Aranan Nitelikler•Kayseri'de ikamet eden veya edebil..

İş Tanımı Siparişten sevkiyata kadar ki tüm süreçlerin yönetimi Montaj ekibinin sevk ve idaresi Mağaza iç dizaynı Müşterilerin karşılanması, fiyat tekliflerinin verilmesi ve takibi Satış raporlarının oluşturulması ..

Aranan Nitelikler Ön Muhasebe, Tahsilat, Cari hesap takibi yapabilen, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (işletme,muhasebe), İşleri iyi takip etme yeteneği kuvvetli, Düzenli ve disiplinli çalışmayı seven, Diksiyonu düzgün,..

Kayseri / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” çocuklarımı..

Kayseri / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

Kayseri / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıİş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde, Kayseri Pınarbaşı ve  Yozgat Boğazlıyan da yürüttüğümüz projelerde görevlendirilmek üzere yarı zamanlı "İşyeri Hekimi" aramaktayız.  Aranan NiteliklerAranan Nit..

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere, Kayseri Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye portföyünü genişletmeye yönelik faaliyetl..

İş TanımıERKUT GRUBU bünyesinde mevcut ve/veya oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirmek üzere Genel Başvuruları kabul etmekteyiz.   Genel Başvuru ilanına yapılan başvurular aday veritabanında saklı tutulacak, niteliklerinize yetkinliklerinize..

İş Tanımı     Türkiye’nin ve Kayseri’nin en büyük ve en geniş acentelik yelpazesine sahip sigorta acenteliklerinden biri olan şirketimizde, Sigorta Danışmanlığı mesleğini ofiste icra etmek üzere personel alımı yapılacaktır,   o   Dürüst ve çalışkan..