Kayseri İş İlanları

Şehir: Kayseri
Kayseri / Melikgazi Zirve İnşaat

Zirve İnşaat firmamızda Kayseri şantiyelerinde beraber çalışacağımız takım arkadaşları aramaktayız...

Kayseri / Melikgazi Zirve İnşaat

Zirve İnşaat firmamızda, Kayseri şantiyelerimizde beraber çalışacağımız takım arkadaşları arıyoruz...

Kayseri / Kocasinan Mes Çelikkapı

Firmamızın mutfağında personelimiz için yemek hazırlanması, Firmamızın temizliğinin yapılması, Haftalık yemek menüsü ve alışveriş listenin hazırlanması konusunda ; Hijyene ve kişisel bakıma önem veren, 30-50 yaşları arasında BAYAN AŞÇI aranmaktadır.....

Kayseri / Melikgazi İrfan Kaya Mobilya

Koltuk veya klasik berjer döşemeci elemanlar arıyoruz. Maaş ustalığa göre 3.500 'e kadar olabilir...

Toplu yemek sektöründe minimum 2 yıl tecrübeli Hijyen konusunda duyarlı İşinde titiz, pratik,duyarlı Kişisel temizliğine önem veren Disiplinli, güleryüzlü Muftağin gıda ihtiyacını belirleyip, alınmasını sağlamak, Mutfağın temiz ve düzenli olmasını sağlamak, ..

Kayseri / Melikgazi Royal İlaç

Şirket içi denetleyici olarak çalıştırılmak üzere tercihen muhasebe programlarını (tercihen mikro) bilen elemanlar aranmaktadır. Çalışma yeri: Kayseri organize sanayideki şirket merkezimiz olacaktır. Kayseri'ye taşınabilecek ciddi adayların başvurması önemle rica olunur. Erkek ada..

Kayseri / Melikgazi Royal İlaç

İlanımızı lütfen okuyarak başvurunuz. Kayseri dışından başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. BU POZİSYON TAMAMEN ÜRETİM ŞİŞELEME VS GİBİ BİZZAT BEDENLE ÇALIŞMA GEREKTİREN BİR POZİSYONDUR. BAŞVURAN ADAYLAR LABORATUVARDA OTURMAYACAĞINI BİLEREK BAŞVURSUNLAR LÜTFEN. Şirketimizin üretim ..

Kayseri / Tümü Akçadağ İnşaat

Himmetdede Altın Madeninde çalışmak üzere, Minimum 1 yıllı tünel kalıp, 1 yıl alt yapı olmak üzere toplam en az 5 yıl deneyimli, Mesleği ile ilgili alet ve araçları ileri düzeyde kullanabilen (Total Station, Nivo, Gps vb.) İnce yapı ve alt yapı tecrübesine sahip, kübaj yapabilen,..

Kayseri / Melikgazi Airport

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere Kahvaltı ve Çay Kahve Uzmanı alınacaktır...

Türkiye'de ilk ve tek hastane odaklı otelcilik hizmetleri sunan Kayseri APlus bünyesinde görevlendirilmek üzere, Üniversiteninin Gıda Teknikerliği bölümünden mezun Benzer pozisyonda 1 yıl tecrübeli ISO 22000 HACCP konusunda bilgi sahibi Takım çalışmasına yatkın S..