Kırklareli İş İlanları

Şehir: Kırklareli
Kırklareli / Lüleburgaz Ayser Gıda A. Ş.

Perakendeciliğin dinamiklerine hakim olan, Stok sipariş yönetimine hakim, Karlılık ve verimlilik süreçlerini yönetebilen, Mağaza matematiğini bilen, Raporlama ve analitik becerilerine sahip, Personelini, ürününü, müşterisini ve bölgedeki rakiplerini yönetebilen takım ar..

Kırklareli / Lüleburgaz Ayser Gıda A. Ş.

En az lise mezunu, Benzer pozisyonda deneyim sahibi, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, Vardiyalı çalışma konusunda sıkıntı yaşamayacak, Diksiyonu düzgün, güler yüzlü, insan ilişkileri kuvvetli, Tecrübeli veya Yetiştirilmek Üzere Çalışma Arkadaşları aramaktayız...

Kırklareli / Lüleburgaz Ayser Gıda A. Ş.

Manav tezgahı konusunda deneyimi olan, Gıda hijyeni ve kişisel hijyen uygulamalarına dikkat eden, Ürün takip, teşhir ve satışını yapabilecek, Güler yüzlü ve iletişimi kuvvetli, İnsan ilişkilerinde başarılı, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, 'Manav Personeli' a..

Kırklareli / Lüleburgaz Ayser Gıda A. Ş.

1-Mağazacılık sektöründe kariyer hedefleyen, 2-Güleryüzlü, dinamik, hızlı, girişken, kendine güvenli, ikna gücüne inanan, 3-Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, 4-İş disiplinine sahip, ekip çalışmalarına uyumlu, Marketlerimizde çeşitli poz..

Kırklareli / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan ''Uluslararası '' bir firma için ; Sahada (Tekel bayii,Bakkal,Market,Büfe,Gazete Bayii gibi satış noktaların da Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız.. * BÜTÇE * 1500 TL NET MAAŞ + AGİ(12..

Kırklareli / Lüleburgaz Eş Dost Cafe

Cafede tost, çay, kahve ve hamburger yapabilecek, eli hızlı, sabah 07:30 akşam 18:00 saatleri aralığında çalışacak mutfak elemanı aranıyor...

Kırklareli / Merkez toksöz grup

Işin Detayı Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ..

Kırklareli / Merkez toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Arven İlaç Kırklareli fabrikamızda görevlendirilmek üzere Mikrobiyoloji Temizlik Elemanı' na ihtiyacımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER *En az Lise mezunu, *Tercihen ilaç sektöründe deneyim sahibi, *Laboratuvar ekipman ve çalışma alanlarını..

Kırklareli / Lüleburgaz Metrajans Bilişim Hizmetleri

Şirketimizde Bilişim Hizmetleri ( Web sitesi, Mini ve Profesyonel E-Ticaret, Marka tescil, Logo Tasarımı, Kurumsal Kimlik, Seo çalışması, Kamera Güvenlik Sistemleri) pazarlamasında görevlendirilmek üzere ‘AKTİF SAHA SATIŞ DANIŞMANI’ arayışımız mevcuttur. * 18-35 yaşları arasında, ..

Kırklareli / Lüleburgaz Borsa Ayakkabı

KADIKÖY'DE BULUNAN AYAKKABI MAĞAZAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY VE BAYAN MAĞAZA MÜDÜRÜ VE SATIŞ ELEMANLARI ALINACAKTIR...