Kırklareli İş İlanları

Şehir: Kırklareli
Kırklareli / Merkez toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Kırklareli / Lüleburgaz SOFRA GRUP
Kırklareli / Lüleburgaz ISS HAŞERE KONTROL HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

Kırklareli / Lüleburgaz Uslu Mühendislik

ELEKTRİK TEKNİKERİ VEYA TEKNİSYENİ, EHLİYETLİ, ASKERLİK DURUMU FARKETMEZ, LÜLEBURGAZDA İKAMET EDEN AUTOCAD PROGRAMINA HAKİM, ELEKTRİK PROJESİ ÇİZİMİNDE BİLGİ, PROJE ÇİZİM ELEMANI VE BÜRO İŞLERİNİ TAKİP EDECEK ÇALIŞMA ARKADAŞI AUTOCAD BİLGİSİ AZ OLSA BİLE İŞ KONUSUNDA YETİŞTİRİLECE..

Kırklareli / Lüleburgaz Metrajans Bilişim Hizmetleri

Tekirdağ, Çorlu,Çerkezköy, Lüleburgaz, Kırklareli bölgesinde ikamet eden, saha deneyimi olan,bilişim hizmetleri sektöründe (web sitesi,marka tescil,kurumsal kimlik ve ceo çalışması) aktif satış yapabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz..

Kırklareli / Babaeski Ayser Gıda A. Ş.

İş Tanımı Zincir mağazalarımızın Babaeski şubesinde çalışmak üzere Kasiyer alımları gerçekleşecektir. Aranan Nitelikler Alanında tecrübeli, Gıda hijyeni, kişisel hijyen ve sanitasyon uygulamalarına dikkat eden, Müşterilerimizle iyi iletişim kurabile..

Kırklareli / Babaeski Ayser Gıda A. Ş.

İş Tanımı Zincir mağazalarımızın Babaeski şubesinde çalışmak üzere Reyoncu alımları gerçekleşecektir. Aranan Nitelikler Alanında tecrübeli, Gıda hijyeni, kişisel hijyen ve sanitasyon uygulamalarına dikkat eden, Müşterilerimizle iyi iletişim kurabile..

Kırklareli / Babaeski Ayser Gıda A. Ş.

Şarküteri sektöründe tecrübeli, •Ürün takip, teşhir ve satışını yapabilecek, •Gıda hijyeni ve kişisel hijyenine dikkat eden, •İnsan ilişkileri kuvvetli, iletişim becerisi yüksek •Tercihen sigara kullanmayan, •Babaeski'de ikamet eden, •“Şarküteri Görevlisi” ar..

Kırklareli / Lüleburgaz toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı olan Kırklareli Sanset fabrikamızda görevlendirilmek üzere Kalite Kontrol Mühendisi arayışımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler *Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun, *Gıda alanında en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip, *Yağ, ku..

Kırklareli / Lüleburgaz toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Arven İlaç Kırklareli fabrikamızda görevlendirilmek üzere ''Yardımcı İşletmeler Teknisyeni'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER * Meslek Yüksek Okulu veya Endüstri Meslek Lisesi “İklimlendirme ve Soğutma” veya “Tesisat Teknolojisi” bölümle..