Kırklareli İş İlanları

Şehir: Kırklareli
Kırklareli / Merkez toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Kırklareli / Lüleburgaz Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

TEKİRDAĞ , KIRKLARELİ , ÇORLU bölgelerinde BANKA ŞUBELERİNDE değerlendirilmek üzere; * SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ, * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, * ADLİ SİCİL KAYDI OLMAYAN, * İLETİŞİMİ DÜZGÜN, * BAY güvenlik görevlileri alınacaktır. Şartlar : ..

Kırklareli / Babaeski Ayser Gıda A. Ş.

• Mağazacılık sektöründe kasiyerlik alanında iş deneyimi bulunan, • En az lise mezunu, • Analitik yönü kuvvetli, dikkatli çalışabilen, • İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi kuvvetli, • Dış görünümüne özen gösteren, • Sorumluluk sahibi, • Ekip çalışmasına yatkın,..

Kırklareli / Babaeski Ayser Gıda A. Ş.

*Müşterilerin talepleri doğrultusunda etkili hizmetin sunulması, *Temizlik ve hijyen kuralları konusunda titiz, *Esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *İletişim yeteneği güçlü, ikna kabiliyeti kuvvetli, *Müşteri memnuniyetine önem veren, pratik,güler yüzl..

Kırklareli / Lüleburgaz Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Şirketimizin Lüleburgaz'da bulunan AVM Projesinde görevlendirilmek üzere Bay/Bayan ''Vardiya Sorumlusu'' aranmaktadır. En az Lise, tercihen üniversite mezunu, Temizlik operasyonları yönetiminde en az 2 yıl deneyimli, Temizlik ekipmanları, kimyasalları hakkında bilgi sahibi,..

Kırklareli / Tümü Ayser Gıda A. Ş.

Trakya veya İstanbul'da ikamet eden, Tercihen market sektöründe tecrübeli, Bay Genel Ko-ordinatör aramaktayız...

Kırklareli / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; ..

Kırklareli / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan ''Uluslararası '' bir firma için ; Sahada (Tekel bayii,Bakkal,Market,Büfe,Gazete Bayii gibi satış noktaların da Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız.. * BÜTÇE * 1500 TL NET MAAŞ + AGİ(12..

Kırklareli / Merkez toksöz grup

Toksöz Grup şirketlerimizden biri olan, Kırklareli Arven İlaç fabrikamızın Kalite Güvence departmanında değerlendirilmek üzere “Kalite Güvence Uzmanı/Uzman Yardımcısı'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Kimya veya Kimya Mühendisliğinden mezun,..

Kırklareli / Merkez toksöz grup

GENEL NİTELİKLER *Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, *Tesisat, kaynak, altyapı ekipmanlarının montaj ve demontajları konuusnda en az 3 yıl deneyim sahibi, *Argon ve elektrik kaynağını bilen, *Buhar kazanları ve kimyasal atık arıtma tesisleri işletme tecrübe..