Kocaeli Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Satış Temsilcisi
Kocaeli / Gebze WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Kocaeli / Çayırova EGEBANT

Genel Nitelikler: -Endüstriyel ürünlerin satışı konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi olan, -Üniversite mezunu, tercihen üniversitelerin Makine, Malzeme ve Metalürji, Endüstri, Çevre ve Kimya mühendisliği bölümlerinden mezun, -Tercihen İş Güvenliği Uzmanı Sertifikası olan,..

* Üniversitelerin İktisat, İşletme, Pazarlama veya Ticaret bölümlerinden mezun (En az MYO mezunu) * Saha Satışı konusunda en az 3 yıllık deneyim sahibi * Aktif satış yapabilecek, sürekli müşteri ziyaretlerini gerçekleştirebilecek * Planlama, organizasyon ve zaman yönetimi konusunda..

Kocaeli / Gebze Touch Ajans

Kurumsal bir emlak ofisinde düzenli olarak satış departmanında,emlak satışında görevlendirilecek 25-30 yaş arası bayan çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır. Ulaşım için araç verilecektir. Çalışma Şekli: 10:00-18:00/18:30 Haftaiçi bir gün izin. Ücret: 1800 TL+yüksek prim+yemek+sgk..

Kocaeli / İzmit HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz adına İZMİT EVKUR Mağazasında görevlendirilmek üzere, • Mağa..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

• Kurumsal bir firmanın ferdi olmayı benimseyebilecek ve alanında kariyer hedefleri mutlaka olan, kazancını ve performansını sürekli artırmayı hedefleyen Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçelerinde ikamet eden SAHA SATIŞ MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER, • ..

Kocaeli / Dilovası Özaltun Plastik Goldex

İstanbul Anadolu Yakası ve Kocaeli - Darıca - Gebze tarafında ikamet eden, İkna kabiliyeti olan,sosyal ilişkilerde kuvvetli ve temsil kabiliyeti yüksek, Esnek çalışma saatlerine yatkın, Tercihen araç kullanabilen, Askerliğini yapmış, ve daha önce pazarlama ve satış bölüm..

Kocaeli / Gebze Model Kalıp Elemanları

Teknik hırdavat ve kalıp elemanları satışı yapmakta olduğumuz mağazamızda çalışacak, müşteri ilişkileri , mağaza içi satış faaliyetlerinde görev alacak, satış personeli aramaktayız...

Kocaeli / İzmit Orhonlar

İzmit merkezde bulunan ORHONLAR Züccaciye-Hediyelik-Aydınlatma ve Aksesuar mağazamıza müşteri ilişkileri kuvvetli satış becerisi yüksek,diksiyonu düzgün bay-bayan takım arkadaşları ile çalışmak istiyoruz.Bu hususta huzur içerisinde bizimle çalışabilecek arkadaşların başvuruları değerlendirilecektir...