Kocaeli Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Satış Temsilcisi
Kocaeli / İzmit Turanlar Yapı Malzemeleri

sıhhi tesisat malzemeleri sulama malzemeleri yapı malzemeleri hırdavat malzemeleriyle ilgili bilgisi olan malzemelerden anlayan tecrübesi olan deneyimli satış personeli alınacaktır.b sınıfı ehliyeti olması tercih edilir...

Sahada çalışacak mevcut müşterilerin sözleşmelerini yenileyecek personel alınacak...

Kocaeli / Tümü Kocaeli Gelişim A. Ş

GENEL NİTELİKLER İletişimi güçlü, Sunum becerisi yüksek, Dinamik, Planlama ve raporlama yeteneği gelişmiş, Esnek çalışma saatlerinde çalışabilecek, Analitik düşünen, Hedef Odaklı, Takipçi, Diksiyonu düzgün, İŞ TANIMI Kurumsal firma..

Kocaeli / Dilovası Dulda Merdiven Sistemleri

2004 ten beri Yapı Malzemeleri ( pleksi Korkuluk) Üreten Firmamıza - İngilizce ve arapçayı iyi derece bilen (okuma yazma) - MS windows ofis programlarına hakim - Sürücü ehliyeti olan - Dış ticaret operasyonlarına hakim. - En az 2 yıl tecrübeli - Seyahat engeli o..

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren firmamızda led aydınlatma armatürlerinin satış ve pazarlamasını yapabilecek aşağıdaki özelliklerde bay personel aramaktayız. En az Lise mezunu, Askerliğini tamamlamış Satış konusunda 1 yıl tecrübesi olan B sınıfı ehliyeti olup ak..

Kocaeli / Tümü Ada Enerji

Bayiliğini yapmakta olduğumuz Enerji sektörünün lider markalarından CEREAN ENERJİ için Freelance olarak çalışacak SAHA SATIŞ TEMSİLCİLERİ aramaktayız. Saha satışı konusunda deneyim sahibi veya kendine güvenen, Bulunduğu il ve bölgeye hakim mevcut portföyü olan veya müşteri portföy..

Kocaeli / Gebze Yöre Grup

MAAŞ+SSK+PRİM İLE ÇALIŞACAK BAYAN SATIŞ TEMSİLCİLERİ ALINACAKTIR...

Kocaeli / Çayırova Öncü Gayrimenkul

Giyimine özen gösteren öz güveni yüksek ikna kabiliyeti güçlü ekip olarak çalışmanın gücüne inanan takım arkadaşları arıyoruz. Tercihen ehliyetli ve aktif olarak araç kullanabilen.Maaş gözetmeksizin prime dayalı ve performansa bağlı yüksek gelir elde etme fırsatı...

Kocaeli / Darıca Duru Temizlik Ve Otomativ

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; Aktif Saha Satış Elemanları alınacaktır...

Kocaeli / Çayırova PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yükse..