Kocaeli Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Satış Temsilcisi
Kocaeli / İzmit Elza Turuzim

Club ARMONİA BODRUM EVLERİ İzmit şubesi Elza turizm bünyesinde çalışacak Aranan Nitelikler: 18-29 yaş arası En az lise mezunu İkna kabiliyeti yüksek İnsan ilişkileri kuvvetli Diksiyonu düzgün Takım çalışmasına uygun arkadaşların başvurul..

İş Tanımı Şirketimize başvuran adayların öncelikle tanıtım ve satışla deneyim kazanmaları sağlanacaktır. Daha sonrasında şirketimizde farklı görevlerde uzman konumunda çalışacaklardır. Aranan Nitelikler 18-40 Yaş arasında, Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkilerinde başarıl..

Kocaeli / Dilovası Özaltun Plastik Goldex

İstanbul Anadolu Yakası ve Kocaeli - Darıca - Gebze tarafında ikamet eden, İkna kabiliyeti olan,sosyal ilişkilerde kuvvetli ve temsil kabiliyeti yüksek, Esnek çalışma saatlerine yatkın, Tercihen araç kullanabilen, Askerliğini yapmış, ve daha önce pazarlama ve satış bölüm..

Kocaeli / Derince Morgul İletişim

Firmamiz kocaeli derincede turkcell iletişim merkezi.iletişim danısmanı bayan arkadaslar arıyoruz guleryuzlu ınsan ilişkilerı ıyı satıs kabılıyetı olan arkadaslar arıyoruz Maas+sıgorta+prım+yemek..

Kocaeli / İzmit Halıbank

GÜLERYÜZLÜ, -EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, -YOĞUN İŞ TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLEN, -MÜŞTERİLERİNİN ÜRÜN TALEPLERİNİ TAKİP EDEBİLECEK , -MAKSİMUM SATIŞI YAKALAMAK İÇİN ÜRÜNLERİ GÖRSEL OLARAK MÜŞTERİLERE ULAŞTIRMAK, -FİRMA İLE MÜŞTERİ ARASINDA SAĞLIKLI BİR KÖPRÜ OLUŞTURAB..

GENEL NİTELİKLER: • Sistemli çalışmayı prensip edinmiş, temsil ve ikna yeteneği güçlü, • Hedef sonuç odaklı çalışabilen, • Etkin yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, insan ilişkilerinde başarılı, • Planlama ve problem çözme yeteneklerine sahip, organizasyon becerisi yük..

Newlife Sağlık Merkezine(Gebze Kahve Diyarı yanında) iletişimi güçlü satış kabiliyeti olan aynı zamanda estetisyen olarak yetiştirilecek Bayan personel alınacaktır...

Kocaeli / Derince Levendler Akaryakıt Shell

İstasyon ön sahasında çalışmak üzere pompacı aramaktayız.Aranan özellikler : 18-30 Yaş aralığında , Tercihen tecrübeli , Ulaşım sorunu yaşamayacak , Dİkkatli , güler yüzlü , Resimli adaylar ve yüzyüze başvurular kabul edilecektir...

Kocaeli / Çayırova Erkan Raf

MARKET RAF ve DEPOLAMA ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; FİRMAMIZA YENİ MÜŞTERİ BULUNMASI, MÜŞTERİ İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA GEREKLİ FİYAT TEKLİFLERİNİN HAZIRLANMASI, MÜŞTERİ ZİYARETLERİ YAPILMASI GİBİ MALZEMENİN PAZARLAMASINDAN SATIŞINA KADARKİ AŞAMALARDA GÖREV YAPACAK TAKI..

Kocaeli / Derince Levendler Akaryakıt Shell

İstasyon ön sahasında çalışmak üzere pompacı aramaktayız.Aranan özellikler : 18-30 Yaş aralığında , Tercihen tecrübeli , Ulaşım sorunu yaşamayacak , Dİkkatli , güler yüzlü ,..