Kocaeli Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Kocaeli Pozisyon: Satış Temsilcisi

Newlife Sağlık Güzellik Merkezine (Gebze Kahve Diyarı yanında) Firmanın Broşürlerini dağıtabilicek Saha satış Sorumlusu tarzında çalışabilecek part-time Elaman alınacak..

Kocaeli / Çayırova Erkan Raf

Genel nitelikler: • Kendine güvenen, ikna yeteneğine sahip • Tercihen satış ve müşteri ilişkileri konusunda tecrübeli • Ekip çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, çözüm odaklı, • Sözlü ve yazılı raporlama yetkinliklerine sahip, takipçi, düzenli • Planlama ve organize..

Kocaeli / İzmit Adecco Gebze

Adecco Group, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır.İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

Kocaeli / İzmit Batı Grup Gsm

İlan Detayları *Vodafone hizmetlerinin sahada tanıtım ve satışı * Bireysel ve Kurumsal ayırmaksızın Çat kapı yöntemiyle işyerlerinin ziyaretleri *Kendisine verilen randevuların ziyareti ve satışa dönüştürülmesi *Hizmetlerimizin (GSM,Sabit hat , ADSL numara taşıma, Cep ..

Kocaeli / Başiskele Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1200 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..

Kocaeli / İzmit Halıbank

Mağazalarımızda çalışacak -GÜLERYÜZLÜ, -EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, -MÜŞTERİLERİNİN ÜRÜN TALEPLERİNİ TAKİP EDEBİLECEK , -MAKSİMUM SATIŞI YAKALAMAK İÇİN ÜRÜNLERİ GÖRSEL OLARAK MÜŞTERİLERE ULAŞTIRMAK, -FİRMA İLE MÜŞTERİ ARASINDA SAĞLIKLI BİR KÖPRÜ OLUŞTURABİLE..

*Turizm Seyahat Acentasında minimum 3 yıl satış tecrübesi olan *Tercihen Galileo veya Amadeus programlarını kullanmayı bilen *Lise veya MYO mezunu ( Tercihen Turizm Otelcilik bölümü ) *İletişim yeteneği yüksek, hitabeti düzgün ve ikna kabiliyeti olan *Dış görünümüne özen gös..

Kocaeli Dilovası Organize Sanayii Bölgesinde İş Güvenliği Malzemeleri Ve İş Kıyafeti Satışı yapan firmamızda, satış ve pazarlama alanında çalışmak üzere faaliyet konumuzda tecrübeli personel aranmaktadır...

Kocaeli / Çayırova PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Kocaeli'de ikamet eden veya edebilecek olan..