Kocaeli İş İlanları

Şehir: Kocaeli
Kocaeli / Gebze Bayramlar Uyku Evi

Yatak baza mobilya mağazamızda çalışacak, Yatak, baza ve mobilya satışında tecrübesi olan, satış konusunda kendine güvenen bayan personel aranıyor. Beden yorgunluğunuz vs olmayacaktır tek işiniz bilgisayar başında müşteri beklemek. Çalışma saatleri Yaz saati : 09:00 _20:00 _20:30..

Kocaeli / Gebze Arer Group

Gebze Bölgesinde özel güvenlik hizmetlerini üstelenmiş olduğumuz ELEKTRİK SANTRALİ projemizde istihdam edilmek üzere GÜVENLİK AMİRİ aranmaktadır. Lisans mezunu, Silahlı özel güvenlik sertifikasına sahip, Emniyet teşkilatında veya silahlı kuvvetlerde profesyonel..

Kocaeli / Çayırova NAMET GIDA

GENEL NİTELİKLER Türkiye’nin en büyük et ve et ürünleri üreten şirketlerinden Namet, Kocaeli/Çayırova’ da faaliyet göstermekte olan fabrikasında bakım ve temizlik faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip bay “İdari İşler Elemanı(Engelli)” aramaktadır. *En..

Kocaeli / Tümü 3İZ İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektörün lider markaları arasında yer alan ve Holding firması bünyesinde TAM KAPSAMLI GÜVENLİK anlayışı ile büyüyen Alarm ve Güvenlik Sistemleri firmamızda görevlendirilmek üzere, yüksek gelir ve kariyer hedefi olan takım arkadaşları arıyoruz. Sorumlu ..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Kocaeli / İzmit EKOL GRUP GÜVENLİK

İzmit 'teki İZGAZ projemize Bay Güvenlik Görevlileri aranmaktadır. - 8 saat 3 vardiya düzeniyle çalışacak - Özel Güvenlik Kimlik kartı sahibi, - Askerliğini yapmış, - Ulaşım sorunu olmayan, - Özel Güvenlik konusunda tecrübe sahibi, - İletişim ve tem..

Kocaeli / Dilovası Ana Özel Güvenlik

DİLOVASI MERMERCİLER SANAYİ SİTESİ İÇİNDEKİ FABRİKA PROJEMİZ İÇİN BAY GÜVENLİK GÖREVLİSİ İHTİYACIMIZ VARDIR -ÖGG. KİMLİK KARTI OLAN -20-45 YAŞ ARALIĞINDA -UYGUN BOY VE KİLODA -SERVİS DURUMU DARICA - GEBZE DEN GÜNLÜK 3 SEFER SERVİS VARDIR. -Ç..

Kocaeli / Gebze EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 5000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; Gebze-Plastikçiler Sanayisinde bulunan Fabrika projesi için bay danışman görevlileri alınacaktır. ..

Kocaeli / Dilovası Mado Nakliyat İnşaat

Firmamızın merkez ofisinde gelen giden irsaliye fatura düzenlerini sağlayacak, ön cari muhasebe hesaplarını tutacak, ofis düzeni ve telefonlar ile ilgilenecek deneyimli bayan ofis elemanı alınacaktır...