Kocaeli İş İlanları

Şehir: Kocaeli

KONUT VE İŞ YERİ OLARAK KULLANILMAKTA OLAN 140 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜMLÜ RESINDENCE SİTE YÖNETİMİNİN KENDİ KADROSUNDA ÖN MUHASEBE VE AYNI ZAMANDA DANIŞMA GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; 1. AKSE MAHALLESİ - ÇAYIROVA / KOCAELİ İÇİN ULAŞIM SORUNU OLMAYAN, 2. EN AZ MYO/TİCARET LİSES..

KONUT VE İŞ YERİ OLARAK KULLANILMAKTA OLAN 140 ADET BAĞIMSIZ BÖLÜMLÜ RESINDENCE SİTE YÖNETİMİNİN KENDİ KADROSUNDA TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; 1. AKSE MAHALLESİ - ÇAYIROVA / KOCAELİ İÇİN ULAŞIM SORUNU OLMAYAN, 2. EN AZ İLKÖĞRETİM - LİSE MEZUNU, 3. EN AZ 2 (..

Makine Resim Konstrüksiyon bölümü mezunu Autocad iyi derecede bilen teknik resim konusunda deneyimli çalışma arkadaşları aranmaktadır...

Kocaeli / Gebze Akın Akademi

OSGB miz bünyesinde çalışacak Gebze ve yakınlarında ikamet eden işyeri hemşiresi olarak çalışacak personel arıyoruz...

Kocaeli / İzmit Mba Dış Ticaret

Firmamızın Kocaeli İzmit de açılan İç giyim bikini dikim atolyemiz de, Daha önceden tekstil dikim ve atolyelerinde çalışmış, Deneyimli Düz makinacılara , overlokçulara ve reçme kullanan makinacılara ihtiyacımız vardır. MAAŞ + SSK + YEMEK..

Kocaeli / Darıca EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan şirketimiz bünyesinde; Gebze-Bayramoğlu'nda bulunan Özel Bir Bankanın Konaklama Tesisi için bay güvenlik görevlisi alınacaktır. Şartlar: 1644 NE..

Kocaeli / Darıca EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 5000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; Hizmet vermekte olduğumuz Türkiye'nin en büyük bankacılık ağına sahip bir projemizin Kocaeli Darıca’da bu..

Kocaeli / Gebze EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 5000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; Gebze-Plastikçiler Sanayisinde bulunan Fabrika projesi için bay güvenlik görevlisi alınacaktır. ..

Kocaeli / Gebze Dkm İnşaat

Yapı Malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren, merkezi İstanbul'da olan firmamızın; Gebze Tavşanlı Mah. Organize Sanayi Mah. 4511 Sokak No 5 adresinde bulunan üretim tesisinde çalışacak askerliğini tamamlamış İstanbul Kartal, Maltepe, Sancaktepe veya Gebze’de ikamet eden tecrübeli veya yetiştirilmek..

Şirketimizin Gebze Şubesinde görevlendirmek üzere; Minimum 2 yıl iş tecrübesine sahip, Temsil yeteneğine sahip, Firmanın ön muhasebe kayıtlarını kullanmaya uygun, Bayan ilgili aranmaktadır...