Kocaeli İş İlanları

Şehir: Kocaeli
Kocaeli / Gebze ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

Lojistik sektöründe lider konumda yer alan firmamızın Kocaeli Gebze bölgesinde bulunan tesislerinde görevlendirilmek üzere; •Tercihen insan kaynakları süreçlerinde görev yapmış, •En az lise mezunu •Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim yeteneği güçlü,..

Kocaeli / Gebze Güçsan Plastik Kalıp

Otomotiv Sanayi için plastik enjeksiyon parçalar üreten, Gebze Bölgesi’nde faaliyet gösteren kuruluşumuzun genişleyen organizasyonunda görevlendirilmek üzere ‘Hammadde Depo Elemanı'aranmaktadır. * Tercihen lise ya da önlisans mezunu * Kırk yaşını aşmamış * Gebze civarında ikamet ed..

Kocaeli / İzmit Elit Mühendislik

İş Tanımı Doğalgaz' la Isıtmada 2007 yılından itibaren faaliyet gösteren Elit Mühendislik, Türkiye Genelinde 7 Şubesi ile Evsel Doğalgaz Tesisatı Taahhüdü Alanında Lider Firmalardandır. Görevi Sorumlu Olacağı bölgede gerekli saha reklam faaliyetlerini yürütüp, kombi, radyatö..

Kocaeli / Gebze Samopar

Genel Nitelikler Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketimize, Depo Elemanı aramaktayız. • En az lise mezunu, • Mesleki anlamda kendini sürekli geliştirmeyi hedefleyen, takım çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen, iletişim gücü kuvvetli, • Gebze, Darıca,Tuzla..

Kocaeli / Gebze Samopar

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; Tornacı Ustalık Belgesi , İlgili alan bölümünden alınmış Meslek Yüksekokulu diploması veya Mesleki Yeterlilik Sertifikasına sahip , askerliğini tamamlamış Tornacı alınacaktır. Tuzla, Darıca, Gebze bölgelerine servisimiz vardır...

Kocaeli / Gebze Samopar

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren, yedek parça üretimi yapan fabrikamızın bakım bölümüne; Tercihen E.M.L. mezunu, mekanik ve elektrik konusunda bilgisi olan, mesleki yeterlilik belgelerine sahip ve askerliğini tamamlamış, gelişmeye açık, takım çalışmasına yatkın, sorumluluk alabilecek pers..

Kocaeli / Gebze Samopar

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; İçmeler, Tuzla, Şifa Mahallesi ,Çayırova bölgesinde ikamet eden E sınıfı ehliyeti olan SRC belgelerine sahip personel servisini çekecek aynı zamanda üretime destek verecek Şoför alınacaktır...

Kocaeli / Gebze Yöre Group

Gebzede bulunan Yönetim Merkezimize SQL Yedekleme ve depolama alt yapısını bilen, Network bilgisine sahip, Tercihen ERP sistemi olan bir firmada iş deneyimine sahip, Tercihen POS kasa ve terazi konularına yabancı olmayan, Tercihen ilgili ön lisans bölümlerinden ..

Kocaeli / Çayırova Erke Soğuk Hava Kapı Ve Makine

SOĞUK ODA KAPI AKSESUARI VE MAKİNA İMALATINDA UZUN SÜRELİ ÇALIŞABİLECEK TORNACI VE KAYNAKÇI ALINACAKTIR.BAŞVURACAK KİŞİLERİN ÖNCELİKLE YENİ MEZUN YADA EMEKLİ OLMASI GEREKMEKTEDİR. AYRICA FABRİKA ADRESİMİZ OLAN AKSE MAH FEVZİ ÇAKMAK CAD NO:122/A ÇAYIROVA-KOCAELİ ADRESİNE YAKIN BİR BÖLGEDE İKAMET ET..

Kocaeli / Gebze Sesa Group

PENDİK de yeni başlayacak olan Hastane Projemize ( 9 ) Bay Gözetim Danışma ve görevlisi aranmaktadır. * En az Ortaokul Mezunu ( 8 Yıl ) * 18 - 50 Yaş arası * Sabıka kaydı bulunmayan İmkanları; 1930 + Agi + Yemek Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin ..