Kocaeli İş İlanları

Şehir: Kocaeli

Prefabrike Yapı – Hafif Çelik Yapı ve Yaşam Konteyneri imalatı yapan DİLOVASI Makine Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Fabrikamızda beraber çalışacağımız KAYNAK OPERATÖRÜ arayışımız bulunmaktadır. SERVİS GÜZERGAHI : Bostancı / Maltepe / Kartal / Pendik / Tuzla / Sultanbeyli / Çayırova..

Kocaeli / Darıca BUYRUK GROUP

ŞİRKETİMİZİN GEBZE MERKEZ ,GOSB , DARICA VE DİLOVASI ,PROJELERİ İÇİN ; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTLI (SİLAHLI,SİLAHSIZ) GEBZE, ,DİLOVASI, DARICA ,BEYLİKBAĞI,YENİMAHALLE ,HEREKE ,KÖRFEZ, PENDİK TUZLA DA İKAMET EDEN , 23-45 YAŞLARI ARASINDA, FİZİKİ ..

Kocaeli / Dilovası Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz müşteri firmamız için Planlama Müdürü arayışımız bulunmaktadır. ARANAN NİTELİKLER; • Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun (Tercihen Endüstri Mühendisliği), • İyi derecede İngilizce bilgisi olan • Ms Ofis programlarını kul..

Kocaeli / İzmit Özgü İdari Hizmetler

Yapı sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için, mağaza yenileme çalışmalarında yer alacak depo personelleri aramaktayız. İletişim İçin; Başak Kocatepe: 05532699499..

Kocaeli / Çayırova Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Kocaeli / Çayırova EGEBANT

GENEL NİTELİKLER • Satış-pazarlama yönetimi konusunda en az 10 yıl deneyim sahibi, • Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun, • Liderlik özelliğine sahip • Organizasyon ve koordinasyon becerisi yüksek, • İnsan ilişkilerinde başarılı, • Takım çal..

Kocaeli / Darıca EFOR YÖNETİM

Gebze de bulunan, Gıda üretimi yapan fabrikamızda vasıfsız olarak çalışacak bay üretim - paketleme - sevkiyat personellerine ihtiyacımız vardır. Servis Güzergahları; 1 - E-5 Maltepe köprüsü başlangıç E-5 güzergahından Kartal köprüsü - Pendik Köprüsü - Kaynarca - Güzelyalı - Esen..

Kocaeli / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek bayan takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-30 ..

Kocaeli / Gebze Erce Group

Gebze Darıca Beylikbağı Çayırova bölgelerinde ikamet eden 20-55 yaş aralarında dıksıyonu duzgun guvenlık kımlık kartlı bay güvenlik personellerı alınacaktır. Ayrıntılı bilgi için Serhat Bey 0533 727 4371..

Kocaeli / Gebze Sigorta Denizi

Gebze Merkezde bulunan sigorta şirketimize Segem Belgeli Teknik personel alınacaktır...