Kocaeli İş İlanları

Şehir: Kocaeli
Kocaeli / Dilovası Aslar Pres Döküm

İŞ TANIMI Firmamızda Torna,Freze,Kalıp tamir ve bakım işlerinde tecrübeli veya yetiştirilecek vasıfsız üretim personelleri alınacaktır. GENEL NİTELİKLER İş Yerimizde 3'lü vardiya sistemiyle çalışılmaktadır. Çalışan mavi yaka personeli sendikalıdır. 6 ayda bir ü..

•Ürün teklifi hazırlayabilecek,gelen siparişleri takip edecek, sisteme veri girişlerini yapacak, •Stok, İrsaliye takibi yapabilecek, muhasebe ile entegreli çalışacak •Yan sanayi,ithalat ve imalat biriminin koordinasyonunu sağlayacak, evrak takibini gerçekleştirecek •Microsoft Offic..

İş Tanımı *Ödemelerin takip ve kontrolü *Paket program ile Periyodik tabloları hazırlamak *Muhasebe evraklarının sisteme zamanında ve doğru biçimde girişini sağlamak *Mutabakatları sağlamak Aranan özellikler *Tercihen üniversite veya ilgili yüksek okul mezunu ..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

Müşteri ilişkilerine bakabilecek, iletişimi güçlü, Deneyimli Bayan Diyetisyen Alınacaktır...

Kocaeli / Darıca Ritüel Kurumsal Hizmetler

Ev temizliğinde tecrübeli yevmiye usulü çalışabilecek bayan personeller alınacaktır...

Kocaeli / Gebze Yöre Group

Tuzla ve Gebze civarında ikamet etmek Yüksek okul, tercihen üniversite mezunu, Perakende mağazacılık sektöründe en az 2 yılı yönetici pozisyonunda olmak üzere, 5 yıl deneyimli, Sektörün dinamiklerine hakim, gelişmelerini yakından takip eden, Analitik düşünebilen, kısa sürede..

Kocaeli / İzmit PepsiCo

* En az lise mezunu * Tercihen fabrika/ Üretim tecrübesi bulunan, * Dönemsel çalışma konusunda istekli, * 33 yaşını aşmamış * Herhangi bir sağlık sorunu olmayan * En az 1,60 cm boyunda * Vardiyalı çalışabilecek * Kocaeli'd..

Kocaeli / Gebze OM MÜHENDİSLİK

- Tercihen Meslek Liselerinin Torna/Tesviye/CNC/Makine bölümlerinden veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, - CNC ve üniversal BORWERK tezgahında tecrübeli - Teknik resim okuyabilme ve ölçme/tolerans bilgisine sahip - Mesaili çalışmaya engeli olmayan..

Kocaeli / Gebze Delfıngen Türkiye

%100 YABANCI SERMAYELİ FİRMAMIZ İÇİN LİSE MEZUNU ÜRETİM OPERATÖRÜ ARIYORUZ. SADECE GEBZE BÖLGESİNDE OTURANLARIN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLECEKTİR. Adres: Köşklü Çeşme Mahallesi, İstanbul Caddesi No 67 Gebze Kocaeli Telefon : 0546 924 09 96..