Mersin(İçel) İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel)
Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMersin Bölgesinde Sezonluk Sanal Market personeli olarak görev yapacak kişiler,   İnternet üzerinden verilecek Sanal Market siparişlerinin hazırlanıp, aracı kullanarak ya da şoförle birlikte Siparişlerin müşterilerin adreslerine teslim edilmes..

Mersin(İçel) / Tümü Ziylan Grup

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZ. VE PAZ.A.Ş.; MERSİN'nde bulunan FLO mağazalarında görevlendirmek üzere haftanın 4 günü çalışabilecek PART-TİME SATIŞ DANIŞMANI ara..

Mersin(İçel) / Tümü ENGLISH HOME

Aranan Nitelikler      Üniversitelerin dil bölümünden mezun Tercihen en az 2 yıl tecrübesi olan   Yaratıcı, Dinamik, Yüksek sunum ve iletişim becerileri olan ..

Mersin(İçel) / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Anamur Şubemizde görevlendirilmek üzere, KOBİ ve Bireysel Bankacılık ürünlerini müşterilerimize farklı hizmet anlayışıyla memnuniyet yaratacak şekilde sunacak ve yeni müşteri kazanımı sağlayacak Bankacılık Hizmetleri Portföy Yöneticileri arıyoruz.  ..

İş TanımıFirmamız Makine/Kalıp üretimi yapmaktadır.Aranan NiteliklerCNC dik işlem veya CNC torna için operatör aramaktayız. CAD ve CAM eğitimleri aldırılacaktır...

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin lider  kamu bankalarından birinin satış ekibinde görevlendirilmek üzere adaylar aranmaktadır.Aranan Nitelikler.Bay /Bayan, .18-28 yaşları arasında, .Kredi kartı satışı..

Mersin(İçel) / Tümü MUDO SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıGıda sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 150 çalışanlı ve hızla büyüyen bir KOBi’de yeni kurulan Organizasyonel gelişim departmanına bağlı olarak reorganize edilen insan kaynakları biriminde görevlendirilmek üzere...Aranan Nit..

Mersin(İçel) / Tümü ARDENT PLASTİK

İş TanımıŞirketimiz Finans departmanlarında görevlendirilmek üzere"Finans Uzman Yardımcısı/Finans Uzmanı"  adaylar aramaktayız. İş Tanımı; Banka kayıtlarının sisteme günlük olarak girilmesi ve raporlanması Çek senet giriş/çıkı..

İş TanımıMYA Mimarlık olarak ASAŞ, Yılmaz Makine, Soudal ve Dewalt bayilikleri ile satış faaliyeti gerçekleştiriyoruz   Amacımız 2016 yılındaki Şubeleşme Projeleri ile Müşterilerine daha HIZLI, KALİTELİ ve SÜREKLİ hizmet sunmak..