Mersin(İçel) İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel)

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-30 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Mersin(İçel) / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

İş TanımıMedikal cihaz üretiminde dünya lideri olan BTL‘nin www.btlnet.com Türkiye şubesi, Akdeniz bölgesi; özellikle Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye illeri için MEDİKAL SATIŞ TEMSİLCİSİ ARAMAKTADIR. ..

Mersin(İçel) / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın AKDENİZ  bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

Mersin(İçel) / Tümü İŞBA LTD.ŞTİ.

İş Tanımı1981 yılında kurulmuş olan şirketimiz Enerjisa bünyesindeki Toroslar Elek. Dağ. AŞ. 'nin Adana-Mersin illerinin Tesis işinin 5 yıl süre ile yüklenicisi olmuştur. Adana ve Mersin illerinde gerek ofis, gerek şantiye sahasında iş organizasyonu ve takibi yaparak metraj a..

Mersin(İçel) / Tümü İŞBA LTD.ŞTİ.

İş Tanımı1981 yılında kurulmuş olan şirketimiz Enerjisa bünyesindeki Toroslar Elek. Dağ. AŞ. 'nin Adana-Mersin illerinin Tesis işinin 5 yıl süre ile yüklenicisi olmuştur. Adana ve Mersin illerinde gerek ofis, gerek şantiye sahasında iş ve işçi  güvenliği ile ilgili gerekli ön..

Mersin(İçel) / Tümü TAM FAKTORİNG A.Ş.

İş TanımıTam Faktoring çalışanlarının başarısı ile hızla büyümeye devam ediyor. Mersin Şubemizde görev almanın Tam Zamanı Şimdi!Faktoring ürünlerinin tüm tüzel kişilere aktif sahada satışını, bütçelenen hedefler paralelinde g..

Mersin(İçel) / Tümü ARDENT PLASTİK

İş TanımıŞirketimizin tüm bilişim sistemlerinin yönetimini yapabilecek, tercihen Logo Enterprise tecrübesi olan adaylar aramaktayız. Aranan NiteliklerBilgi İşlem Destek Uzmanı Bilgisayar Mühendisliği, Matematik M..

Mersin(İçel) / Tümü ARDENT PLASTİK

İş Tanımı Personel Özlük İşleri, bordro, tahakkuk uygulamalarında en az 2 yıl deneyimli, İş hukuku ve sosyal güvenlik mevzuatına hâkim, Personel seçme ve yerleştirme yapabilecek, İş analizleri, ücretlendirme, eğitim planlama,performan..

İş TanımıAkdeniz  Bölgesinde; merkez il Antalya başta olmak üzere ;   Üretici firmanın satış teşkilatında bölge bazında   Toptan satışlarını yönetmek , Turizm sektörü –Zincir Mağazalar– Turistik tesisler vb gibi kurumsal  halı satı..