Mersin(İçel) İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel)
Mersin(İçel) / Tümü ENGLISH TIME DİL OKULU

İş TanımıEnglish Time Dil Okulları bilgi çağında eğitime duyulan ihtiyaç doğrultusunda küresel ortamdaki bilgiye ulaşmak isteyen birey ve şirketlerin gelişimine kaliteli İngilizce eğitimi vererek katkıda bulunmak amacıyla 1997 yılında kurulmuş Türkiye’n..

Mersin(İçel) / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Gaziantep ve Mersin tahsilat ofislerimizde değerlendirilmek üzere kanuni takibe aktarılan Bireysel ve İşletme tahsisli kredi dosyalarının icra takiplerinin yapılarak tahsil edilmesinde görev alacak takım arkadaşı arıyoruz.  ..

Mersin(İçel) / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Gaziantep ve Mersin tahsilat ofislerimizde değerlendirilmek üzere kanuni takibe aktarılan Bireysel ve İşletme tahsisli kredi dosyalarının icra takiplerinin yapılarak tahsil edilmesinde görev alacak takım arkadaşı arıyoruz.      ..

İş Tanımı“DAHA SAĞLIKLI İNSAN NESLİ ve DAHA SAĞLIKLI BİR DÜNYA”  sloganı ile yola çıkan KOPPERT; TÜRK ve Dünya tarımında Natupol ve Natupol Booster markaları  ile doğal polinasyonun öncüsüdür. Biyolojik mücadeleyi ise  Türk tarımı ile tanıştırıp geliştirdiği model..

İş TanımıMersin birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler  •En az lise mezunu,   •En az C sınıf ehliyetli,   •35 yaşını aşmamış,..

İş TanımıMersin ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonun..

Mersin(İçel) / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Merkezden gelen ve mağaza sorumlusunun verdiği talimatlara uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak,..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

Mersin(İçel) / Tümü NFG SİGORTA

İş TanımıAcente bünyesinde, belirlenen hedefler doğrultusunda potansiyel müşterilere ulaşarak satış yapmak ve müşteri memnuniyetini sağlamakAranan NiteliklerBireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası sektörünün öncüsü AvivaSA ailesinin bir temsilcis..

Mersin(İçel) / Tümü İngiliz Kültür Dil Kursları

İş Tanımıİngiliz Kültür Dil Okulları Mersin Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere; ÖN BÜRO PERSONELİ alınacaktır.    Aranan Nitelikler    2 veya 4 yıllık Üniversite mezunu olan, Dış görünüşüne dikkat ede..