Mersin(İçel) İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel)

İş TanımıBayileri, şirket vizyon ve misyonu çerçevesinde yönetmek  ve geliştirmek,   Sorumluluğunda bulunan bayilerin satış stratejilerini belirleyip operasyonel faaliyetleri organize etmek,   Sorumlu olduğu bölgedeki tüm bayilerin satış aktivi..

Mersin(İçel) / Tümü EXELECT İŞE ALIM HİZMETLERİ

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Bilişim sektöründe uluslararası standartlarda hizmet veren müşteri firmamızda görevlendirilmek üzere Saha Teknisyeni arıyoruz.   POS cihazlarının teknik bakım ve onarım desteğini vermek,  ..

Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Deponun genel işleyişini ve düzenini sağlamak Depo stoklarının takibini yapmak Ürünlerin sevkiyata hazırlık ve sevk aşamalarının koordinasyonunu sağlamak Sevk edilecek ürünlerin nitelik ve nicelik olarak doğruluğunu sağl..

Mersin(İçel) / Tümü İŞBA LTD.ŞTİ.

İş TanımıMobil Vinç ile Elektrik Direği dikilmesi , Kablo Makaralarının taşınması , Depo Düzenlemesi   www.isba.com.tr  Aranan Nitelikler D ve G ( Vinç ) Ehliyeti olmak SRC 2-4 sahibi olmak Esne..

Mersin(İçel) / Tümü BANIO YAPI MARKET

İş TanımıYapı Market sektörünün yükselen değeri olan BANİO Yapı Market gelişen ve büyüyen iş hacmine uygun yöneticiler aramaktadır. Mersin'de bulunan mağazamızda görevlendirmek üzere "Mağaza Müdürü" aranmaktadır; Mağaza iş süreçlerinin ..

Mersin(İçel) / Tümü BANIO YAPI MARKET

İş TanımıYapı Market ve Ev Gereçleri sektörünün yükselen değeri BANİO Yapı Market gelişen ve büyüyen iş hacmine uygun takım arkadaşları aramaktadır. BANİO Yapı Market mağazalarına yer döşemeleri, seramik, zücaciye, mobilya, mutfak,  aydınlatma-elektrik, banyo-..

Aranan Nitelikler-25-35 Yaş aralığında, -Mersin'de ikamet eden, -En az B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen -Enerjisi yüksek, güler yüzlü -Askerlik ile ilişiği olmayan (Bay adaylar için)..

Mersin(İçel) / Tümü MEY İÇKİ

İş TanımıMey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşudur. Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, ..

İş TanımıDanışmnalığını yapmakta olduğumuz kurumsal uluslararası firmanın dış ticaret bölümünde yer alacak,B Karneli Gümrük Müşaviri Yetkili Dış Ticaret UzmanıAranan Nitelikler-Üniversitelerin önlisans (dış Ticaret-Gümrük-İthal..

Mersin(İçel) / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulu ANAMUR temsilciliğinde görev alacak İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerANAMUR TEMSİLCİLİĞİNDE; - Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiy..