Mersin İş İlanları

Şehir: Mersin
Mersin / Toroslar Xplas Elk Müh.

Şantiyede çalıştırılmak üzere elektrikçi usta kalfa alınacaktır . servis yemek dolgun maaş sigorta..

Mersin / Yenişehir Esteline Poliklinik

-Satış pazarlama alanında en az 1 yıl deneyimli, -Tercihen dermokozmetik ürün ve satışına hakim, -Müşteri odaklı yaklaşım ile satış yapabilen ve Hasta takibi yapabilecek, -Tercihen sağlık bilgisi olan, -Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş,disiplinli, -Prezentabl,..

Mersin / Yenişehir Esteline Poliklinik

-Sağlık Meslek Liselerinin ve üniversitelerin Hemşirelik Bölümünden mezun, -Sterilizasyon bilgisi olan, -Kan almada deneyimli -Prezentabl, kişisel bakım ve hijyenine önem veren, -Ekip çalışmasına yatkın, -Güler yüzlü ve iletişimi güçlü, -Hasta memnuniyetine önem v..

Mersin / Yenişehir Esteline Poliklinik

Uzman estetisyen veya estetisyenlik belgesine sahip, Sağlık ve güzellik uzmanlığı sektöründe tecrübeli, İletişim yeteneği güçlü,araştırma ve gelişime açık, Ekip çalışmasına yatkın, Organizasyon becerisine sahip, Hasta memnuniyeti odaklı,ikna kabiliyeti yüksek,güler yüzl..

En az lise mezunu, askerlik hizmetini tamamlamış veya 3 yıl tecilli, B sınıfı ehliyet sahibi, rut sistemi ile çalışacak, diksiyonu düzgün, prezantable satış temsilcisi aramaktayız...

Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere 1- Maden veya Jeoloji Mühendisliği bölümlerinden mezun 2- Üretim ve üretimde verimlilik süreçlerini yönetebilecek 3- Askerlik hizmetini tamamlamış Alanında tecrübeli zaman yönetimi ve sorumluluk alma konus..

ARANAN NİTELİKLER * Üniversitelerin ilgili Bölümlerinden mezun, * Ön muhasebe bilen, * Satış Pazarlama alanında deneyimli, * B sınıfı sürücü ehliyetine sahip, Aktif araç kullanabilen, * Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, * Y..

Mersin / Yenişehir Soli Gayrimenkul

-Tercihen üniversite mezunu, -İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, -Dış görüntüsüne önem veren, -Güleryüzlü ve diksiyonu düzgün, -Microsoft Office programlarına hakim, -Tercihen deneyimli, adayların başvurması uygundur...

Lise veya Üniversite mezunu, B sınıfı ehliyet sahibi, askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli Mersin ilinde ikamet eden, prezantabl, diksiyonu düzgün satış temsilcisi aranmaktadır...

Öz Gayrimenkul Danışmanlık & Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Öz Gayrimenkul Danışmanlık & Hizmetleri Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur..