Mersin İş İlanları

Şehir: Mersin
Mersin / Silifke Mutlu Kaptan Ltd. Şti

Silifke'de Faaliyet Gösteren Mutlu Kaptan Ltd. Şti (Tarım Market) Showroomuzda Satış Uzmanı Takım Arkadaş Arıyoruz. Maaş + Sigorta + Yemek İş Saatlerimiz (Yaz Dönemi) Saat : 07:30 Akşam : 19:30 İş Çalışma Saatlerimiz (Kış Dönemi) Saat : 07:30 Akşam : 18:30 Diksiyonu ..

Mersin / Akdeniz Dicle Ulus. Taş.

FİRMAMIZ MERSİNDE ULUSLARARASI TAŞIMACILIK FİRMASIDIR. FİRMAMIZ BÜNYESİNDE MUHASEBE ELEMANI ARANMAKTADIR. CİNSİYET : BAYAN MUHASEBE PROGRAMI OLARAK LUKA VE LOGO PROGRAMINA HAKİM  EN AZ 2 YILLIK UNIVERSITE MEZUNU DIPLOMALI OLMASI GEREKMEKTEDİR...

Mersin / Yenişehir Arş Özel Öğretim

Özel öğretim kurumunda idari işlerde ve öğrenci kayıt işlerinde çalışacak diksiyonu düzgün çalışma arkadaşı arıyoruz..

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere halkla ilişkiler uzmanı alınacaktır...

Mersin / Akdeniz Mutfak Bahçesi

. Üniversitelerin veya Ticari meslek liselerinin , muhasebe , işletme , iktisat , maliye , ilgili bölümlerinden mezun , . Lise , ön lisans veya Lisans mezunu , . Alanında en az 3-5 yıl deneyimli , . Tercihen , mikro program etkin kullanabilen yada Akınsoft wolwox programına yatk..

Mersin / Yenişehir Arş Özel Öğretim

Arş özel öğretimde tam zamanlı dershane tecrübesi,özel ders tecrübesi, branşında kendini yetiştirmiş matematik öğretmeni alınacaktır...

Mersin / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Mersin / Akdeniz Ofisart

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren OFİSART OFİS VE OKUL MOBİLYALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ., ekibi ile ofis ve okul mobilyaları üretimi yapmaktadır. Mersin’deki fabrikamızda görev alacak üretim mühendisi takım arkadaşı arıyoruz. GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Endüstri Mü..