Mersin İş İlanları

Şehir: Mersin

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE BAKIM VE ARIZA İŞLERİYLE İLGİLENECEK GEREKLİ EĞİTİMLER VERİLDİKTEN SONRA REVİZYONLARI YAPACAK İŞ ARKADAŞLARI ARIYORUZ..

-Günlük olarak müşterilerimiz tarafından gönderilen tercüme işlerini kaliteli, doğru bir biçimde, eksiksiz ve zamanında teslim etme alışkanlığını ilke edinmiş Vera Tercüme, bu anlamda bir ekip çalışması içinde, kendi ilkeleriyle bağdaşacak ölçüde yeni freelance tercümanlarını aramaktadır. İlkeli, do..

Firmamızda çalışmak üzere bayan muhasebeci alınacaktır...

Mersin / Mezitli Kuntbay -Classduş

Satış Temsilcisi aranmaktadır...

18 - 25 yaş arası Diksiyonu düzgün Satış tecrübesi olan 1.450 tl Maaş + SSK + Prim + Multinet Bayan Personel alımı yapılacaktır..

Mersin / Erdemli Onk Gayrimenkul

ekip arkadaşları ile uyumlu bir şekilde çalışabilecek kendine güvenen bayan elemanlar alınacaktır...

Mersin / Tarsus Güven Otel

Firmamız bünyesinde çalışacak deneyimli resepsiyon görevlisi alınacaktır...

Firmamız tüm Türkiye genelinde hizmet işleri yapmaktadır. Bünyemizde çalıştırılmak üzere seyahat engeli olmayan en az lise mezunu bayan yönetici asistanı aramaktayız...

Firmamız Türkiye genelinde resmi kurumlara her türlü hizmet işleri yapmaktadır. Bünyemizde çalıştırılmak üzere konusunda (hizmet ihaleleri) uzman , ihale hazırlayacak personel alınacaktır...

Mersin / Akdeniz Soli Gayrimenkul

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ ? İş Tanımı Gayrimenkul sektörünün yükselen değeri ERA Gayrimenkul Türkiye’nin Mersin bölgesinde, ERA Form Gayrimenkul Danışmanlık ofisimizde birlikte çalışmak üzere Gayrimenkul Danışmanları arıyoruz. Çalışma bölgesinde(uzmanlık alanında) satı..