Mersin İş İlanları

Şehir: Mersin

İstanbul Kozyatağı merkezli Haşere İlaçlama şirketimize bağlı; İSTANBUL Avrupa Yakası-Anadolu Yakası, MERSİN, ADANA, ANKARA bölgesinde İlaçlama teknisyeni olarak saha da çalışacak, Tercihen İlaçlama Teknisyenliği yapmış ve referans verebilecek, Tercihen ""Biyos..

Mersin / Erdemli Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılaya..

Mersin / Akdeniz Hadico Tekstil Ltd. Şti.

Depoya giren ürünlerin ve malzemelerin kontrolünü yaparak sisteme girecek, üretime giden malların üretim sürecini takip edecek ve sisteme girerek stok raporunu oluşturacak, satılan mal stogunu yükleme bölümüne rapor edecek, stoktaki malların raporlama ve analiz çalışmalarını yapacak, envanter oluşt..

Mersin / Tarsus Erim Emlak

GENEL NİTELİKLER İkna ve iletişim kabiliyeti konusunda kendine güvenen SONUÇ VE HEDEF odaklı. Sistemli , Aktif ve temposu yoğun çalışmaya alışık. Ekip çalışmasına inanan Hedefleri olan, istikrarlı PREZENTABL SATIŞ SANATI MESLEK EDİNMEK İSTEYEN, ..

Mersin / Yenişehir Ck Group

DİKSİYONU DÜZGÜN, İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI SORUMLULUK ALABİLECEK, GEREKTİĞİNDE ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYACAK 18 - 30 YAŞLARI ARASI MERSİN İLİNDE İKAMET EDEN, FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRMEK ÜZERE BAYAN ELEMAN Çalışma arkadaşı arıyoruz...

Mersin / Tarsus Firma Adı Gizli

"Endüstriyel Bilgi Teknolojileri ve Otomasyon" Departmanı İçin Eleman Aranıyor 1950’den bugüne çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren, üretim yönetiminde tecrübeli, grup firmalarımız arasında yer alan, merkezi TARSUS’ ta bulunan Elektrik, Elektronik, Enerji, Otomasyon, Bilgi..

Mersin / Tarsus Firma Adı Gizli

Muhasebe Departmanı İçin Eleman Aranıyor 1950’den bugüne Gıda Sektöründe faaliyet gösteren, ISO9001 standartlarında üretim yapan, merkezi TARSUS’ ta bulunan firmamızın, Muhasebe Departmanı için eleman aranmaktadır. Başvuracak adayların en az aşağ..