Ordu İş İlanları

Şehir: Ordu

SAKARYA (5 YIL DENEYİMLİ) VE ORDU (3 YIL DENEYİMLİ) ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE İNŞAAT MÜHENDİSİ ARAMAKTAYIZ...

Ordu / Perşembe Pruva Prestige Holtel

20 MAYISTA açılacak olan OTELİMİZE PERSONEL ALİMİ HALEN DEVAM ETMEKTEDİR Perşembe de yeni açılacak olan pruva prestige otel e tecrübeli bay ve bayan garson ve komi alınacaktır..

Ordu / Perşembe Pruva Prestige Holtel

20 MAYISTA açılacak olan OTELİMİZE Perşembe de yeni açılacak olan pruva prestige otel e tecrübeli bay ve bayan resepsiyon elemanı ( ön büro) elemanı alınacaktır...

Samsun ' da açılacak şubemiz de kurumsal firmalara pazarlama alanında danışmanlık yapabilecek tam zamanlı çalışacak uzman aranmaktadır. Pazarlama Yönetimi, Pazarlama Stratejisi, Satış Organizasyonu, Satış Yönetimi, Kurum İmajı/Halkla İlişkiler, M üşteri İlişki..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

Ordu / Merkez Yurdakullar İsı

Bayan muhasebe elemanı aranmaktadır...

Ordu / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında mağazalarında istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Pers..

Ordu / Merkez Samcity Rent A Car

Ordu havalimanından uçak saatlerinde araç teslim edecek teslim alacak araç bakımlarıyla ilgilenecek arkadaşlar aranmaktadır gerekirse şehir dışından da araç teslim almalar ve teslim etmeler olabilir. Askerliğini yapmış ve iyi derecede araç sürebilme nitelikleri aranmaktadır . Gerekli iş tanımı detay..

ünıvertesite mezunu, bölümlerin halkla ilişkiler, grafık tasarım,işletme,iktisat,muhasebe, vs iligili bölümlerinden mezun, tecrübeli/tecrübesiz, çalışma arkadasları arıyoruz...

Ordu / Ünye Emre Hırdavat

Zirai ilaç bayiinde çalıştırılmak üzere zirai ilaç mücade satışı yapma yetki belgesi olan ziraat mühensi alınacaktır..